Clicky

Siklatalot Oy hakee maanrakennusinsinööriä

11.10.2018

Siklatalot Oy hakee maanrakennusinsinööriä hoitamaan pientalokohteiden rakennuspaikkojen pohja- ja maanrakennustöiden määrittelyä ja kustannuslaskentaa. Tämä tehtävän myötä saat hoidettavaksi oman vastuualueen, jossa pääset toteuttamaan itseäsi. Voit työskennellä Siklan Vantaan tai Lempäälän toimipisteistä tai Tupoksen pääkonttorilta käsin.

Odotamme hakijoilta tehtävään soveltuvaa, infrarakentamisen rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta sekä riittävää työkokemusta infrarakentamisen suunnittelusta, kustannuslaskennasta tai työnjohdosta. Puurakentamisen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme pelintekijän paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@sikla.fi. Lisätietoja antaa Siklan konsernijohtaja Janne Nieminen puh. 044 5340 543.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Työllistämme noin 230 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!