Clicky

Sikla toteuttaa Mehiläiselle palvelutalon Porin asuntomessuille

11.07.2017

Sikla rakentaa Mehiläisen käyttöön Porin vuoden 2018 asuntomessualueelle Virkkulankylä-kokonaisuuteen kuuluvan palvelutalon, jossa on ikäihmisille 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 24 viihtyisää tukiasuntoa. Kohde toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, ja Mehiläinen tulee kohteeseen käyttäjäksi pääomavuokrasopimuksella. Kohteen rakennustyöt alkavat loppukesästä ja kohde valmistuu asuntomessuille 2018.

- Kohde edustaa PAVE Arkkitehdit Oy:n tyylikästä arkkitehtuuria. Palvelutalo rakennetaan laadukkaasti ikäihmisten ja käyttäjän tarpeet huomioiden. Lupaamme toteuttaa Mehiläiselle ja heidän kohteeseensa tuleville asukkaille terveelliset ja viihtyisät tilat. Tilojen toimivuus ja korkea laatu ovat lähtökohtana niin hoiva- ja päiväkotien kuin koulujenkin rakentamisessa, toteaa liiketoiminta-alueen myynnistä vastaava Perttu Aikkila Siklatilat Oy:stä.

- Mehiläisen palvelukoti palvelee omien asukkaidensa lisäksi myös Virkkulakotien asukkaita heidän yksiöllisten tarpeidensa mukaan. Tarjolla ovat erilaiset palvelumuodot kevyemmästä arjen helpottamisesta aina ympärivuorokautiseen hoivaan, Mehiläinen Oy:n myyntijohtaja Sami Vaateri kertoo.

Lisätietoja:
Perttu Aikkila
myyntipäällikkö, hoiva- ja päiväkodit sekä koulut
Siklatilat Oy
puh. 040 913 2382

Lisätietoja Virkkulankylästä: www.virkkulankyla.fi