Clicky

Siklan pääkonttori muutti Tupokseen

26.10.2017

26.10.2017

Eilen hyvästeltiin Kempeleen pääkonttori ja päästiin muuttamaan uusiin upeisiin tiloihin, jotka sijaitsevat Limingan Tupoksessa. Uusi pääkonttorimme sijaitsee osoitteessa Rytiniementie 2 B, 91910 Tupos. Tilohin on mahdollista päästä tutustumaan torstaina 2.11., jolloin järjestämme avoimet ovet. Lisätietoja tulossa lähipäivinä!

   

25.8.2017

Tältä työmaalla näytti elokuun puolessa välissä:

 

7.7.2017

Rakennuksen toinen osa pystytettiin kesäkuun lopussa. Kahden osan väliin tulee hulppea, noin 12 metriä korkea lasiaula, jossa sijaitsee muun muassa pääsisäänkäynti, vastaanottopiste ja ruokailutilat.

 ​​​  

Myös sisätilat alkavat jo hahmottua, kun toimistohuoneiden väliseinien asentaminen on käynnissä.

    ​​​​​​

6.6.2017

Pääkonttorin rakennustyöt ovat jo hyvässä vauhdissa, ja ensimmäinen osa on jo harjakorkeudessa. Hanke toteutetaan puuelementeistä, jotka tulevat Siklan elementtitehtaalta Limingasta.  

   

2.5.2017

Sikla on aloittanut uuden pääkonttorinsa rakentamisen Limingan Ankkurilahteen, aivan moottoritien varteen Tupoksen ramppien juureen. Kaksikerroksiseen rakennukseen tulee 913 huoneistoneliömetriä, ja sinne tulee työpisteet noin 50 henkilölle. Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut oululainen Arkkitehtitoimisto Arkadi.

Konsernin toimitusjohtaja Janne Nieminen kertoo, että uusi pääkonttori valmistuu loppuvuodesta.

”Haaveissamme on järjestää avajaiset Siklan emoyhtiön, Sikla Oy:n 10-vuotispäivänä. Ankkurilahti on pääkonttorillemme loistava sijainti työvoiman saatavuuden vuoksi. Saavutettavuus jokaisesta ilmansuunnasta on poikkeuksellisen hyvä. Uskomme toimistorakennuksemme sijoittamisen muualle kuin kaupungin sykkeeseen olevan pelkästään positiivinen asia. Lisäksi olemme pohjoisesta päin tullessa lähes yhtä hyvän ajallisen saavutettavuuden piirissä kuin entisellä paikallamme Kempeleen Zatelliitissa”, toteaa Nieminen.