Clicky

Sikla Oy hakee markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaa Tupokseen

23.08.2018

Maarit ja Marjut Siklan markkinointi- ja viestintätiimistä etsivät uutta työkaveria pääkonttorillemme Tupokseen. Tehtävä on määräaikainen elokuun 2019 loppuun, mutta tehtävän on mahdollista jatkua myös pidempään.

Haemme tiimiimme oma-aloitteista ja aktiivista markkinointi- ja viestintäsuunnittelijaa, jolla on useamman vuoden työkokemus markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä. Meillä saat toteuttaa itseäsi, upottaa kätesi Siklan mavi-saveen ja olla mukana monenlaisessa mukavassa projektissa. Etsimämme henkilö on idearikas, vähän hullunrohkea ja pystyy toimimaan yhteistyössä maantieteellisesti hajallaan olevassa organisaatiossa.

Kokeneena tekijänä tiedät varmasti, että markkinointi- ja viestintätehtävien lista on pitkä. Tässä kuitenkin lyhyesti tulevia päätehtäviäsi:

- materiaalintuotanto Adoben ohjelmilla
- sisällöntuotanto eri kanaviin
- digimarkkinointi
- brändinrakennus

Toivomme, että lähetät hakemuksesi, palkkatoiveesi ja portfoliosi osoitteeseen rekry@sikla.fi mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 9.9.2018. Lisätietoja antaa Siklan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Maarit Kokkonen torstaina 30.8. klo 13-16 sekä keskiviikkona 5.9. klo 9-12. Tavoitat Maaritin numerosta 040 350 1564.

Tule meille tulevaisuuden rakentajaksi!

 

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme yli 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!