Clicky

Sikla-konserni osti yli­tor­nio­lai­sen JIA-tilat Oy:n

11.06.2015

Rakennusalalla toimiva Sikla-konserni on ostanut Lapin talousalueella toimivan JIA-tilat Oy:n koko osakekannan sen aikaisemmalta omistajalta Inkeri Angerialta.

Sikla-konserniin kuuluu muun muassa omakotirakentamisestaan tunnettu Siklatalot.

JIA-tilat Oy:n asiakkuudet siirtyvät Sikla-konsernin hoidettavaksi vuoden alusta alkaen. JIA-tilat Oy:tä vuodesta 1992 johtanut toimitusjohtaja Jari Angeria jatkaa yhtiön palveluksessa.

- Kaupan ansiosta JIA-tilojen asiakkaat pääsevät osaavan ja kasvavan Sikla-konsernin hoidettavaksi, sanoo helpottuneen oloinen toimitusjohtaja Jari Angeria JIA-tilat Oy:stä.

Kaupalla Sikla-konserni jatkaa JIA-tilat Oy:n omistajien 35 vuotta jatkunutta toimintaa.

- Tehty yrityskauppa tukee Siklan kasvuajatusta niin hoiva-, asunto- ja toimitilarakentamisessa kuin julkishallinnon rakennushankkeissa. Sikla-konserni pyrkii edelleen kasvamaan sekä orgaanisesti että yrityskaupoilla, kertoo Sikla-konsernin tyytyväinen toimitusjohtaja Janne Nieminen.

Yrityskaupalla haetaan kasvua myös Sikla-konserniin kuuluvalle talotekniikkayhtiö Siklatec Oy:lle.

- Haastavassa markkinatilanteessa tällaiset mahdollisuudet ovat erittäin tervetulleita ja lisäävät työllisyyttä, kertoo Siklatec Oy:n sähköpuolen johtaja Keijo Koivukangas.

Sikla-konserni työllistää yrityskaupan myötä suoraan yhteensä yli 80 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Toimipisteet ovat tällä hetkellä Kempeleessä ja Helsingissä. Yrityskaupan myötä konsernin budjetoitu liikevaihto nousee ensi vuonna yli 20 miljoonaan euroon. 

 

Lue koko artikkeli Kalevasta: http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/kempelelainen-sikla-konserni-osti-ylitorniolaisen-jia-tilat-oyn/685513/