Clicky

Sikla hakee sähkösuunnittelijaa, LVI-asentajia, sähköasentajia, vastaavaa mestaria, työpäällikköä, määrälaskijaa/hankintainsinööriä ja puurakenne- ja elementtisuunnittelijaa

02.03.2017

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 32 milj. euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2017 nousee noin 60 milj. euroon. Työllistämme yli 120 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Toimintamme laajentuessa haemme useita ammattilaisia eri paikkakunnille

Odotamme hakijoilta innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen yhteyshenkilön sähköpostiin viimeistään 26.3.2017.

Sähkösuunnittelija Kempeleeseen

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset kiinteistöjen sähkö-, tele-, turva- ja AV-suunnittelu. Tarjoamme sinulle haasteellisen, kokemuksesi ja osaamisesi mukaan räätälöitävän toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan ja edut sekä työyhteisön tuen. Vaatimuksena on sähköinsinöörin tai DI:n tutkinto (sähköasentajan työkokemus katsotaan eduksi), kokemusta kiinteistöjen sähkösuunnittelu- ja projektinjohtotehtävistä, yhteistyökykyä, avointa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Lisätietoja antaa Keijo Koivukangas, keijo.koivukangas@sikla.fi, p. 050 366 1436 (tiedustelut viikoilla 11-12 ma-ke klo 14-16).

LVI-asentajia koko Suomen alueelle

Haemme kokeneita, motivoituneita ja itsenäiseen työhön kykeneviä lvi-asentajia koko Suomen alueelle työskentelemään uudistuotannon parissa. Edellytämme usean vuoden kokemusta lvi-asennuksista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kuvienlukutaitoa.

Lisätietoja antaa Keijo Sikala, keijo.sikala@sikla.fi, p. 0400 604 652.

Sähköasentajia Pirkanmaalle ja Uudellemaalle

Haemme sähköasentajia Pirkanmaalle ja Uudellemaalle. Edellytämme sähköasentajan koulutusta sekä voimassaolevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja. Aiempi työkokemus ja kärkimieskokemus sähköasennuksissa katsotaan eduksi. Lisätietoja antaa Janne Riekki, janne.riekki@sikla.fi, p. 040 568 9170 (tiedustelut arkisin klo 8-16).

Vastaava mestari pk-seudulle ja Pirkanmaalle

Haemme pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle vastaavaa mestaria uudiskohteisiimme. Vaatimuksena on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus sekä vähintään kahden vuoden työkokemus työnjohtotehtävistä. Lisätietoja antaa Antti Sikala, antti.sikala@sikla.fi, p. 044 539 7834.

Työpäällikkö Uudellemaalle

Vastaat rakentamiseen liittyvästä toiminnasta nimettyjen työmaiden osalta Uudellamaalla. Vaatimuksena on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus sekä vähintään viiden vuoden työkokemus työnjohtotehtävistä. Lisätietoja antaa Antti Sikala, antti.sikala@sikla.fi, p. 044 539 7834.

Määrälaskija/hankintainsinööri Kempeleeseen

Olet osa hankintatiimiä, joka toteuttaa Siklatalojen ja Siklatilojen määrälaskentaa ja tilauksia. Odotamme kykyä itsenäiseen toimintaan, hyviä tiimityöskentelytaitoja, vastuullisuutta ja ahkeraa työotetta sekä riittäviä tietoteknisiä taitoja. Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Lisätietoja antaa Olli Murtoperä, olli.murtopera@sikla.fi, p. 0400 622 574.

Puurakenne- ja elementtisuunnittelija Liminkaan

Mallintaen tehtävä suunnittelutyö kohdistuu pääasiassa pientalojen, päiväkotien ja hoivakotien suunnitteluun. Toimipaikkana on Limingan talotehtaan toimisto. Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri, ja sinulla on kokemusta puurakennesuunnittelusta. Lisätietoja antaa Jaakko Kivioja, jaakko.kivioja@sikla.fi, p. 040 913 2561.