Clicky

Sikla hakee asiakaspäällikköä Vantaalle

15.11.2016

SIKLA ETSII ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ VANTAALLE – HAE 9.12. MENNESSÄ!

 

Etsimme asiakaspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Siklan Vantaan toimipisteeseen. Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi- luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja toimittava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Työllistämme yli 100 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Asiakaspäällikkö on asiakkaidemme yhteyshenkilö

Asiakaspäällikkönä toimit asiakkaidemme yhteyshenkilönä kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa ja hoidat rakennusprojektin muutokset ja valinnat yhdessä asiakkaiden kanssa. Lisäksi vastuullasi on hoitaa pientaloprojekteihin liittyvät lupahakemukset, liittymäsopimukset, muut luvat ja paperityöt.

Odotamme sinulta

Hae meille töihin, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja asiakkaiden unelmista innostunut rakennusalan ammattilainen. Siklan toiminta kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia, joten on tärkeää, että sinulla on oppimishalua ja oikeanlainen asenne. Koulutukseltasi olet esimerkiksi suunnitteluassistentti tai insinööri, mutta tärkeintä on riittävä osaaminen rakennusalalta. Arvostamme koulutuksen lisäksi useamman vuoden työkokemusta.

Näin haet

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkaa 1.1.2016 tai sopimuksen mukaan aikaisemmin. Hae viimeistään 09.12.2016.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen jaakko.kivioja@sikla.fi

Kysymykset ja lisätiedot:

suunnittelupäällikkö Jaakko Kivioja

040 9132 561

jaakko.kivioja@sikla.fi