Clicky

Pyhäjoen Aatosvainio

 

Pyhäjoki – maaseutumainen merenrantakunta

Pyhäjoki on reilun kolmentuhannen asukkaan kunta Pohjois-Pohjanmaalla, Perämeren rannikolla. Raaheen ja Kalajoelle on matkaa noin 30 kilometriä, Ouluun ja Kokkolaan noin sata kilometriä. Pyhäjoen pohjoishaara on Aatosvainion välittömässä läheisyydessä. Matkaa meren rantaan on vain muutamia kilometrejä ja Hanhikivelle noin kymmenen kilometriä. Fennovoima suunnittelee Suomen kuudennen ydinreaktorin rakentamista Pyhäjoelle, Hanhikiven alueelle.

Aatosvainio – luonnonläheinen alue aivan kuntakeskuksen lähellä

Aatosvainion alueen suunnittelu perustuu luonnon ja maiseman kunnioittamiseen. Alueelle rakennetaan yksikerroksisia, pääosin harjakattoisia omakotitaloja, rivitaloja sekä paritaloja. Rakennukset ovat puuverhottuja ja puurunkoisia ja ne maalataan maanläheisin sävyin. Näin ne sopeutuvat olemassa olevaan perinteiseen pohjoispohjalaiseen rakentamiseen sekä maaseutumaiseen ympäristöön. Asuinalueen keskelle sijoittuu lisäksi päiväkoti.

Siklan Täysvalmis-talo – yksilöllinen koti vaivattomasti

Siklan Täysvalmis-talo on ihanteellinen ratkaisu Sinulle, joka arvostat omaa aikaa ja haluat yksilöllisen, ammattilaisten tekemän kodin. Rakentajanasi huolehdimme lupa-asioista ja maatöistä, ja teemme kotisi valmiiksi ulkomaalauksia ja nurmikonkylvöä myöten. Pääset itse vaikuttamaan talon pohjaratkaisuun ja talotekniikkaan, ja sisustusalan ammattilaiset ovat apunasi sisustusmateriaalien ja kiintokalusteiden valinnassa.

Rakennamme Pyhäjoen Aatosvainiolle alueen, jolle olemme valinneet talomallistostamme tonteille ja alueelle kokonaisuudessaan parhaat ratkaisut. Suunnittelemamme kodit ovat moderneja, valoisia ja selkeälinjaisia kokonaisuuksia, joiden arkkitehtuurissa on panostettu avaruuteen ja yhteisen tilan maksimointiin. Lisäksi alue on suunniteltu siten, että talojen oleskelutilat avautuvat lämpimiin ja valoisiin ilmansuuntiin – etelään lounaaseen, sekä omalle piha-aluelle.

 

Aatosvainion kohde-esite

 

 

Aatosvainion talomallistoesite

 

Kohteiden myyntiä hoitaa Jarkko Mällinen
p. 0400 170 667
Ota yhteyttä!