Clicky

Pilke Päiväkodit - Kun jotain sovitaan, se oikeasti tapahtuu

Pilke Päiväkodit on vuonna 2003 perustettu varhaiskasvatuspalveluita tarjoava yritys, jolla on tällä hetkellä yli 60 päiväkotia ympäri Suomen. Hoiva-, päiväkoti- ja koulurakentamiseen sekä asunto- ja toimitilatuotantoon erikoistunut Siklatilat on tekemässä Pilke Päiväkodeille uutta päiväkotia Kuopioon. Yhteistyö on sujunut niin hyvin, ettei se tule jäämään ainoaksi yhteiseksi kohteeksi.

Pilke Päiväkoti tutustui Siklaan yhteisten rakentajakumppaneiden kautta. He löysivät yhteisen sävelen siitä, minkälaisia päiväkoteja kannattaisi tehdä, ja minne. Pilke Päiväkodit on vakaasti kasvava yritys, ja kasvunsa tueksi he tarvitsevat hyviä sekä luotettavia kumppaneita.

– Tämä on ensimmäinen yhteinen kohteemme, mutta meillä on lukuisia varmistamattomia projekteja. Tavoitteena on, että vuoden-kahden aikana Pilke Päiväkoteja olisi yli sata kappaletta. Osa tulee yrityskauppojen kautta, mutta suurin osa on uudisrakentamista. Se on se asia, missä Sikla meitä auttaa, Pilke Päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen kertoo.

Dynaaminen ja aktiivinen kumppani

Martikainen ei ole pääkaupunkiseudulla asuvana päässyt itse seuraamaan rakennustyötä, mutta Pilke Päiväkotien kiinteistöpäälliköltä kuultu palaute on ollut hyvää. Työt ovat sujuneet ja aikataulu pitää – päiväkoti avataan elokuussa alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Positiivisten kokemusten myötä Siklaa voi suositella myös muille.

– Yhteydenpito on aktiivista ja yhteistyö Siklan kanssa reipasta. He ovat hyvin dynaamisia ja asiakkaistaan huolehtivia. Asiakasta kuunnellaan, asioihin otetaan nopeasti kantaa ja työt viedään loppuun. Kun jotain sovitaan, se oikeasti tapahtuu. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

– Kyllä uskaltaisin ehdottomasti suositella Siklaa. Varsinkin jos puhutaan päiväkotirakentamisesta, ja on tarve luotettavalle sekä nopeasti reagoivalle rakentajataholle, kannattaa ottaa heihin yhteyttä, Martikainen toteaa lopuksi.