Clicky
Timonniemi 8 paritalo

Paritalo Oulun Jäälissä

Onko tämä paritalo sinun unelmiesi koti, joka sijaitsee kauniissa ja puistomaisessa, valmiissa pihapiirissä? Alle 2 km päässä on urheilukenttä, uimapaikka, koulu ja päiväkoti. Jäälin keskustassa noin 2,5 km päässä on päivittäistavarakaupat, kirjasto. nuorisotalo, kaksi päiväkotia, seurakuntakoti sekä urheilu- ja tenniskenttä ja jäähalli.

Asuinalueen läheisyydessä risteilevät polut, kumpuilevine maastoineen ja hyvät pyörätieyhteydet tuovat iloa niin lenkkeilijöille, pyöräilyharrastajille kuin lemmikkien ulkoiluttajille. Alueen asukkaat kehuvat ja arvostavat myös asuinalueen kauneutta ja luonnonläheisyyttä, sekä Jäälinojan ainutlaatuista tunnelmaa.

Valoisa ja toimiva koti

Varustelutasona Puustellin kiintokalusteet ja AEG:n kodinkoneet. Sisustusmateriaalit valitaan erikoisliikkeen valikoimasta yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa.

Tilavassa olohuone-keittiö-ruokailutilassa on suuret ikkunat ja käynti takapihan terassille. Lisäksi kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone ja lämmin varasto.

Nopealla varaajalla on mahdollisuus vaikuttaa vielä moneen asiaan tässäkin kohteessamme: mm. talotekniikkaan, sisustamiseen, kalustamiseen ja vähäisiin tilamuutoksiin. Lämmitysjärjestelmänä on taloudellinen poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Asunnot ja hinnat
Selaa asuntoja

Timonniemi 8 B as 1

100m2
4h+k+s+khh
Myyntihinta 199 600 € Velaton hinta 199 600 € Varaustilanne Myynnissä

Ota yhteyttä


Timonniemi 8, 90940 Jääli
Kerros
Asunto
Huoneisto
Pinta-ala
Kauppahinta €
Velaton myyntihinta €
Varaustilanne
Asunto B as 1
Huoneisto4h+k+s+khh
Pinta-ala100 m2
Kauppahinta €199 600
Velaton hinta €199 600
VaraustilanneTee varaus →
Asunto B as 2
Huoneisto4h+k+s+khh
Pinta-ala100 m2
Kauppahinta €199 600
Velaton hinta €199 600
VaraustilanneTee varaus →
Satoja koteja ja tyytyväisiä asiakkaita!

Olemme rakentaneet satoja koteja pääkaupunkiseudun, Oulun ja Pirkanmaan talousalueille sekä muualle Suomeen. Toimimme lähellä asiakasta ja tapamme toimia varmistaa, että kodistasi tulee juuri sellainen kuin haluat. Tyytyväisten asiakkaiden joukko kasvaa päivä päivältä!

"Rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista"

Kurkelan perhe on omien sanojensa mukaan erittäin tyytyväinen valmiiseen kokonaisuuteen. Kodista tuli juuri sellainen kuin he olivat ajatelleetkin. Siklatalojen asiakaspalvelu saa perheeltä kiitettävän arvosanan.  

– Ehdottomasti isoin hyöty Siklatalojen valinnassa oli se, että rakentamisvaihe meni kivuttomasti ilman murehtimista siitä, että sujuuko tämä. Olimme koko projektin ajan luottavaisin mielin. Talo on alusta loppuun asti hyvin tehty, Lauri kiittelee.

– Kun Siklatalojen kanssa teet kaupat, niin tiedät tasan tarkkaan mitä saat ja millä hinnalla!

Lue lisää asiakaskokemuksia täältä!
Timonniemi 8, 90940 Jääli

Ota yhteys myyjään