Clicky

Nimitysuutisia Siklatiloilla

08.05.2017

Jaakko Vänttilä on aloittanut 2.5.2017 Siklatilojen arkkitehtina Kempeleen toimipisteessä. Hän on koulutukseltaan sekä rakentamistekniikan diplomi-insinööri että arkkitehti. Jaakon monivaiheinen työura alkoi 80-luvulla rakennesuunnittelijana ja 3D-CAD-asiantuntijana. 90-luvun rakennusalan laman myötä hän vaihtoi Nokialle ja kehitti siellä matkapuhelimia yhteensä 18 vuotta. Kun työ Nokialla oli loppumassa, Jaakko palasi rakentamisen pariin ja aloitti arkkitehtiopinnot. Opintojen aikana hän työskenteli rakennussuunnittelijana UKI-arkkitehdeillä. Ennen Siklatiloille tuloaan Jaakko toimi reilun vuoden venäläisen Titan-2:n palveluksessa Hanhikivi-1 ydinvoimalatyömaalla. ”On mukava siirtyä dynaamiseen yritykseen, jossa voi vaikuttaa tekemisiinsä ja jossa omalla tekemisellä voi konkreettisesti edistää koko yrityksen menestymistä”, sanoo Jaakko.


Riikka Lintukangas on aloittanut 26.4.2017 Siklatilojen asiakaspäällikkönä Vantaan toimipisteessä. Hänen työhönsä kuuluu toimia rivi-, luhti- ja kerrostaloasiakkaiden yhteyshenkilönä asuntojen rakentamisvaiheessa. Riikalla on kiinteistöalan ammattitutkinnon lisäksi mm. yrittäjän ammattitutkinto. Kevään aikana hän valmistuu rakennuspiirtäjäksi ja suunnitteluassistentiksi. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja usean vuoden kokemus kiinteistönvälittäjän työstä.


Riikka kertoo myös harrastavansa rakennusprojekteja: "Äitiyslomalla rakennutin paritalon ja tulevana syksynä minulla alkaa kahden omakotitalon rakennuttamisprojekti."


Perttu Aikkila on aloittanut 2.5.2017 myyntipäällikkönä vastuualueenaan koulut sekä hoiva- ja päiväkodit. Hän on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri ja työskennellyt aiemmin Lehto-konsernissa, viimeksi Hyvinvointitilat -palvelualueella kiinteistöyhtiöiden sijoittajakaupankäynti- ja julkisen sektorin myyntitehtävissä. Perttu kertoo odottavansa työskentelyä mukavien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Hänen toimipisteenään on Kempeleen toimisto, mutta työssään hän matkustaa paljon koko Suomen alueella.

 

"Minut on otettu tosi hyvin vastaan Siklalla. Täällä on hyvä draivi päällä ja paljon annettavaa tälle toimialalle", kertoo Perttu.