Clicky

Siklatilat Oy hakee LVI-työnjohtajaa Vantaalle/Lempäälään

20.12.2018

Siklatilat Oy hakee dynaamiseen ja kehittyvään työyhteisöön yhteistyökykyistä ja päättäväistä LVI-työnjohtajaa ohjaamaan erikseen nimettyjen kohteiden LVIA-töitä. Voit työskennellä Vantaan tai Lempäälän toimistostamme käsin.

Työssäsi olet motivoitunut kehittämään toimintamme laatua ja tehokkuutta. Tunnet hyvin nykyaikaiset LVI-tekniset järjestelmät. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI-alan tuntemusta ja muutaman vuoden työkokemusta LVI-töiden työnjohtamisesta tai -asennuksista. Toivomme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa otetta työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@sikla.fi. Toimithan pikaisesti, sillä täytämme paikan heti, kun tehtävään sopiva hakija on löytynyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa talotekniikkapäällikkö Panu Kotilainen, puh. 040 537 6870.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 56 miljoonaa euroa ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Työllistämme noin 230 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!