Clicky

Räätälöitävää hallitilaa Lempäälässä

Siklalla on ennakkomarkkinoinnissa laadukasta hallitilaa erinomaisella sijainnilla ja omalla tontilla suositulla Marjamäen yritysalueella Lempäälässä. Modernit tilat ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan tarvitsetpa yrityksellesi sitten kokoonpanohallia, verkkokaupan varastoa tai laadukasta toimitilaa. Tiloja voidaan yhdistellä, joten tila­vaihtoehdot yltävät reilusta 80 neliöstä aina tuhanteen neliöön saakka. Lisäksi jokaiseen tilaan on mahdollista toteuttaa esimerkiksi hallitilasta erillinen käyntiovi vaikkapa toimistotiloihin.

Sikla-hallien lähtötason varustelu on kattava, sillä tiloissa on valmiina muun muassa vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä ja lämmin käyttövesi. Lisäksi varusteluun kuuluu esimerkiksi moottoroitu nosto-ovi kaukosäätimellä ja erillisellä käyntiovella, epoksipinnoitettu lattia, lattiakaivo öljyn- ja hiekanerotuksella, viemärivaraus WC:lle, voimavirta sekä koneellinen tulo- ja poistoilma. Lisäksi pääset heti käsiksi yritystoimintaan – hallissa on hoidettu valmiina esimerkiksi kiinteistönhuolto.Alue sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien äärellä aivan Helsinki-Tampere-moottoritien varressa, monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Kilometrin säteellä hallitontistamme sijaitsee liikekeskus Ideapark, useita korjaamoja, Realparkin liikekiinteistöt sekä useita päivittäistavara- ja ruokakauppoja. Tampereelle Marjamäestä ajaa noin 15 minuutissa ja Lempäälään kymmenessä minuutissa.

Huom. Kysy myös vuokrausmahdollisuutta!

Lataa tästä kohde-esite >

Etsitkö pienempää hallitilaa? Kurkkaa pienemmät, 20-80 m2 kokoiset hallitilamme tästä.


Lisätietoja: Marko Jokitalo, puh. 040 834 8408, marko.jokitalo@sikla.fi


Rakentamamme tilat sopivat monenlaiseen yrityskäyttöön. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuutta ja kehittämään yrityksellesi lisäarvoa tuottavat toimitilat!

Lue asiakkaidemme kokemuksia ja katso toteuttamiamme kohteita tästä.