Clicky

Alueellinen Vuoden nuori yrittäjä -palkinto Siklan toimitusjohtaja Janne Niemiselle

19.04.2018

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Vuoden nuoreksi yrittäjäksi vuonna 2018 on valittu Sikla Oy:n yrittäjä ja konsernin toimitusjohtaja Janne Nieminen. 33-vuotias Nieminen perusti rakennusalan yrityksen vuonna 2007. Sikla on kasvuyritys, joka toimii perinteisellä toimialalla hyödyntäen rakentamisessa mm. ekologisia rakennusmateriaaleja. Sikla onkin saavuttanut merkittävän markkina-aseman valtakunnallisesti kilpaillulla alalla.

Sikla sitoutuu juurilleen, ja yritys rakensi vuonna 2017 Limingan Tupokseen uuden pääkonttorin, jossa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri sekä luonnonmateriaalit. Tulevana kesänä Sikla on mukana Porin Asuntomessuilla esitellen siellä modernin palvelukodin, Villa Luodon. Konserni on mukana rakentamisen koko sektorilla panostaen laatuun, turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Näihin peruspilareihin yrityksen on hyvä pohjata tuleva kasvu.

Janne Nieminen on otettu tunnustuksesta ja korostaa merkittävän kiitoksen yrityksen menestyksestä kuuluvan myös yhtiökumppaneille sekä koko henkilökunnalle. Nieminen lahjoittaa Yksityisyrittäjäin Säätiön myöntämän palkintosumman Siklan henkilökunnan työhyvinvointirahastoon, sillä hyvinvoiva työyhteisö on yrittäjälle suuri voimavara.

Nieminen edustaa Pohjois-Pohjanmaata valtakunnallisessa Vuoden nuori yrittäjä -kilpailussa. Kilpailun voittaja julkaistaan Suomen suurimmassa nuorten yrittäjien tapahtumassa,
Get Togetherissä, Hyvinkäällä 24.-25. elokuuta.

Lisätiedot:

Janne Nieminen
toimitusjohtaja, Sikla-konserni
p. 044 534 0543
janne.nieminen@sikla.fi

Vuoden nuori yrittäjä -palkinnosta:
Marjo Kolehmainen
toimitusjohtaja, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
p. 050 527 7288
marjo.kolehmainen@yrittajat.fi

Lehdistötiedote_19042018