Clicky

Forentia - Yhteistyömme voi tiivistää sanaan luottamuksellinen

Forentia Oy on kiinteistökehittäjä, joka tarjoaa kiinteistöjä niin yrityksille kuin kuluttajille.

– Liiketiloja meillä on noin 7000 kerrosneliötä, ja niissä toimii nelisenkymmentä yritystä. Kuluttajapuolella rakennamme omakotitaloja, erillistaloja, rivitaloja ja paritaloja. Siklatilat on meille tuttu toimija vuosien takaa. Olemme tehneet yhteistyötä sekä liiketila- että asuinrakentamisessa, Forentian aluepäällikkö. Yhteistyömme voi tiivistää sanaan luottamuksellinen, Leo Paaso kertoo.

 

Tuttu kumppani uuteen projektiin

Oulun Kivikkokankaalla Kuntolenkki 18:ssa käy vilske. Elokuisessa auringonpaisteessa viimeistellään erilliskohteen pihoja ja maalaustöitä. Pihapiirin 13 upouutta asuntoa on viimesilausta vaille luovutuskunnossa.

– Tässä on kolme erilaista asuntotyyppiä eri kokoluokissa. Koot vaihtelevat 63,5 neliöstä reiluun 80 neliöön. Erillistaloissa yhdistyvät omakotitaloasumisen ja asunto-osakeyhtiön edut, Leo kertoo.

Oulun Kivikkokangas on uusi asuinalue, jota on rakennettu jo parin vuoden ajan. Forentian kohde lähti ennakkomarkkinointiin kesällä 2016.

– Syksymmällä aloimme kilpailuttamaan urakoitsijoita. Hyviä toimijoita on varmasti runsaasti, mutta me päädyimme Siklaan. Meillä on pitkä kokemus heidän kanssaan toimimisesta. Myös kustannustietoisuus oli merkittävä tekijä, Leo perustelee hymyillen.

Hyvä ilmapiiri huokuu myös työmaalta

Urakka Kivikkokankaalla on sujunut jouhevasti. Leo on pitänyt yhteyttä Siklatiloihin puhelimitse ja sähköpostitse ja vieraillut työmaalla useaan otteeseen.

– Työskentelyä on ollut mukava seurata. Täällä on aktiivista väkeä! Sovitut asiat ja aikataulut ovat pitäneet. Olemme olleet työnjälkeen tyytyväisiä, ja myös asiakkaiden palaute on ollut mukavaa kuunneltavaa.

– Erityisen mukavaa on ollut työskennellä tämän työmaan henkilökunnan kanssa. Osa on entuudestaan tuttuja, mutta esimerkiksi työmaamestariin on ollut mukava tutustua. Se on sellaista mukavaa yhdessä tekemistä, jonka aistii myös kohteen työntekijöistä, jotka hänen alaisuudessaan työskentelevät, Leo kuvailee.

Kivikkokankaan erilliskohde on niin kutsuttu KVR eli kokonaisvastuurakentamisen kohde, jossa rakennusyhtiö ottaa vastuun urakan kaikista vaiheista. Leo kuvailee toteutustapaa Forentian näkökulmasta turvalliseksi.

– Budjetin suhteen ei tule yllätyksiä. Kohde on saatu työn alle ja rakennettua meille hyvin helpolla ja luontevalla tavalla. Olemme saaneet luottaa tuttuun ja turvalliseen tekijään. Yhteistyömme voi tiivistää sanaan luottamuksellinen. Siklatilojen toiminta on selkeää ja suoraviivaista, Leo luonnehtii.