Clicky

Korkealaatuista asuinrakentamista

Vankan ammattitaitomme ansiosta toteutamme laajatkin asuinkokonaisuudet laadukkaasti ja kustannustehokkaasti erilaiset asiakastarpeet ja -toiveet huomioiden. Hankkeet toteutetaan joko omaperusteisesti tai KVR-urakoina. Omaperusteisessa asuntotuotannossa suunnittelemme kohteemme siten, että ne ovat kannattavia niin kuluttaja- kuin sijoittaja-asiakkaillemmekin. Asiakkaidemme kysyntä ohjaa maanhankintaamme, ja tonttimme sijaitsevatkin usein merkittävillä työ- ja opiskelupaikkakunnilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Rakennamme niin omakotitalo- ja paritalo- kuin rivi- ja kerrostalokohteitakin. Rakentamissamme asuntokohteissa on toimiva arkkitehtuuri ja korkealaatuiset materiaalit. Puukerrostalorakentamisen koemme merkittävänä tulevaisuuden mahdollisuutena - Siklatilat Oy toteutti Helsingin ensimmäisen vapaarahoitteisen puukerrostalohankkeen, 43-huoneistoisen Asunto Oy Helsingin Haapaperhosen, joka valmistui lokakuussa 2017. Hankekehitysvaiheessa on lisäksi useita puukerrostaloja eri puolilla Suomea. Voit lukea Rakennuslehden uutisen Helsingin Haapaperhosesta tästä.

Porin vuoden 2018 asuntomessualueelle kohoaa Siklatilojen toteuttama, viisikerroksinen, puuvaippainen kerrostalo osana Virkkulankylää. Asunto Oy Porin Karjaranta rakentuu vuoden 2019 aikana. Voit tutustua Karjarannan myytävänä oleviin asuntoihin sivun vasemman laidan Asunto Oy Porin Karjaranta -linkistä.

Lisätietoja: Pekka Karhumaa, puh. 045 358 8428, pekka.karhumaa@sikla.fi

Lue asiakkaidemme kokemuksia ja katso toteuttamiamme kohteita tästä.