Clicky

Asunto Oy Lohjan Ratsutilantie

Asunto Oy Lohjan Ratsutilantie rakennetaan kasvavalle Lohjan Roution alueelle. Yhtiöön kuuluvissa rivitaloissa on yhteensä 16 asuntoa. Helppokulkuiset ja käytännölliset, yksikerroksiset kodit ovat varustelultaan laadukkaita, mutta silti kohtuuhintaisia. Lämmitysmuotona on energiatehokas maalämpö ja lämmönjakona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys.

Uuteen yhtiöön valmistuu kompakteja kolmioita ja isompaan tilantarpeeseen  myös tehokkaita neliöitä. Rivitalot rakennetaan yksitasoisiksi, joten ne soveltuvat hienosti niin lapsiperheille kuin iäkkäämmille asukkaillekin. Yksilölliset kodit toteutetaan asukkaiden valintojen mukaisesti – voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Roution kaupunginosa sijaitsee noin kolmen kilometriä Lohjan keskustasta pohjoiseen. Alueella on toimivat kauppapalvelut ja Roution koulu, Jalavan erityiskoulu ja päiväkoti ovat kaikki lyhyen etäisyyden päässä. Luonto on Routiossa lähellä, joten liikkumiseen ja luonnosta nauttimiseen on erinomaiset mahdollisuudet vuodenajasta riippumatta.

Lataa esite tästä >

Kysy lisää:

Pekka Karhumaa
puh. 045 358 8428
pekka.karhumaa@sikla.fi

Kohdetta myy:

Länsi-Uudenmaan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV

Kirsi Auranen, puh. 040 578 4195, kirsi.auranen@op.fi
Laura Himanen, puh. 040 657 8773, laura.himanen@op.fi