Clicky

Asunto Oy Himoksen Lomailija

Himos on Jämsässä sijaitseva matkailukeskus, joka tunnetaan parhaiten laskettelu- ja tapahtumatarjonnastaan. Talvella Himos täyttyy laskettelijoista, hiihtäjistä sekä lautailijoista, ja kesällä tapahtumakävijöistä sekä luontomatkailijoista. Tunnetuimpia Himoksella järjestettäviä tapahtumia ovat Himos Festival, Iskelmä Festivaali ja Jysäri-festivaali. Himoksella voi talviurheilun lisäksi harrastaa kesäaikaan muun muassa golfia, moottoriurheilua, melontaa, kalastusta, maastopyöräilyä, sauvakävelyä sekä patikointia.

Alppihimokselle, aivan Himoksen rinteiden ja palveluiden äärelle, rakentuu tunnelmallinen loma-osakeyhtiö, Himoksen Lomailija. Yhtiöön  rakennetaan kahdeksan rivitaloa, joista jokaisessa on neljä asuntoa tehokkaista kaksioista kompakteihin neliöihin. Hankkeen myöhemmässä vaiheessa alueelle rakentuu toinen kahdeksan talon yhtiö. Talot on sijoiteltu kauniille luonnon tontille, ja piha-alue avautuu suotuisasti etelään kohti rinteitä.

Himoksen Lomailijan asunnot myydään valmiiksi kalustetuina, joten tämän helpommaksi loma-asunnon hankkiminen ei enää voi tulla! Voit valita asuntosi terassille esimerkiksi poreammeen lisäämään lomailijan rentoutumismahdollisuuksia entisestään. Takapihalle avautuvan terassin lasitus kuuluu hintaan, joten terassin käyttö on mahdollista lähes vuoden ympäri.

Yhtiön sijainti on ihanteellinen, sillä Himoksen tapahtumakeskus ja laskettelurinteet ovat vain kivenheiton päässä. Tuolihisseille on matkaa noin 300 metriä ja länsirinteille vain 600 metriä. Loma-asuntosi sijaitsee siis kaikkien tapahtumien keskiössä!

Lataa esite tästä >

Kysy lisää:

Pekka Karhumaa
puh. 045 358 8428
pekka.karhumaa@sikla.fi