Clicky

Asunto Oy Espoon Hallavankallio

Vanhan-Espoon suuralueeseen kuuluva Nupuri on rauhallinen kaupunginosa Nupurinjärven läheisyydessä. Näissä maalauksellisissa maisemissa nautitaan reippailusta metsäreiteillä, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ja asumisesta ”kylämäisessä” yhteisössä – keskellä pääkaupunkiseutua.

Asunto Oy Espoon Hallavankallio tarjoaa turvalliset ja tyylikkäät asumisen puitteet, joissa arkeen löytyy hetkessä tasapainoinen tahti.Hallavankallion kodit valmistuvat viihtyisään ja suojaisaan pihapiiriin, hyvien kulkuyhteyksien läheisyyteen. Omalla autolla pääset hetkessä Kehä III:lle ja siitä eteenpäin eri puolille pääkaupunkiseutua. Myös bussiyhteydet Nupurista ovat monipuoliset moneen suuntaan. Arjen sujuvuuden varmistavat koulu ja päiväkoti, jotka sijaitsevat kävelyetäisyydellä uusien kotien korttelista.

Hallavankallion lähituntumassa avautuu Gumböle Golfin viheriö. Toisella suunnalla, Nupurinjärven läheisyydessä, odottavat Talli Brobackan issikat. Ratsastusta voi harrastaa myös Gumbölen kartanon mailla, parin minuutin ajomatkan päässä Hallavankalliosta. Oittaan ja Nuuksion upeat ulkoilumaastot kutsuvat ulkoilijoita luonnon rauhaan alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä kotipihasta.

Lataa esite tästä >

Kysy lisää:

Pekka Karhumaa
puh. 045 358 8428
pekka.karhumaa@sikla.fi

Kohdetta myy:

PTM House LKV

Pekka Minkkinen
puh. 0400 502 495
pekka.minkkinen@ptmhouse.fi

Sirkku Qvickström
puh. 045 196 5686
sirkku.qvickstrom@ptmhouse.fi