Clicky

Siklatalot Oy hakee asiakaspäällikköä Vantaalle

08.11.2018

Siklatalot Oy hakee asiakaspäällikköä Vantaalle. Asiakaspäällikkö vastaa pientalokohteiden asiakkuuksista urakkasopimuksen laatimisesta kohteen luovutukseen asti yhdessä rakennustuotannon työnjohdon kanssa. Rakentamisen ja rakennusmateriaalien tuntemus sekä kokemus asiakaspalvelusta ovat eduksi tehtävän hoitamisessa. Toivomme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme työntekijöillemme Siklan henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen ja vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki sekä mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspäälliköiden esimies Tomi Päivärinta, puh. 044 9622 530.

Toimithan nopeasti ja lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen 18.11.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

 

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy sekä taloelementtitehdas Siklaelementit Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 56 miljoonaa euroa ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme noin 230 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!