Clicky

Sikla hakee asiakaspäällikköä Vantaalle

07.04.2017

Sikla etsii asiakaspäällikköä Vantaalle - hae 31.5. mennessä!

Etsimme asiakaspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Siklan Vantaan toimipisteeseen. Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, joka työllistää yli 120 henkilöä. Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Siklatilat Oy on puolestaan erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Siklatec Oy toimittaa talotekniikkaa molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin.

Asiakaspäällikkö on asiakkaidemme yhteyshenkilö

Asiakaspäällikkönä toimit asiakkaidemme yhteyshenkilönä kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa ja hoidat rakennusprojektin muutokset ja valinnat yhdessä asiakkaiden kanssa. Lisäksi vastuullasi on hoitaa pientaloprojekteihin liittyvät lupahakemukset, liittymäsopimukset, muut luvat ja paperityöt.

Odotamme sinulta

Hae meille töihin, jos olet asiakaspalveluhenkinen ja asiakkaiden unelmista innostunut rakennusalan ammattilainen. Siklan toiminta kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia, joten on tärkeää, että sinulla on oppimishalua ja oikeanlainen asenne. Vaadimme insinöörin tutkintoa, ja arvostamme useamman vuoden työkokemuksen lisäksi kokemusta rakennussuunnittelusta.

Näin haet

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavan työympäristön ja kilpailukykyisen palkkauksen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31.5.2017 osoitteeseen jaakko.kivioja@sikla.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.