Clicky

Siklatalot mahdollistaa mutkattoman rakentamisen

Limingassa seisoo isoikkunainen ja ajaton omakotitalo. Sen uudet asukkaat Virve ja Tero yhdessä poikansa Viljamin kanssa viettävät runsaasti aikaa talon sydämessä, olohuoneen ja keittiön yhdistelmässä. Siklatalot Oy:n mallistosta räätälöity moderni omakotitalo on perheen toiveiden täyttymys.

–  Ostimme tontin melko yllättäen toukokuussa 2016 ja pohdimme, että talohan siihen on rakennettava. Siklatalot on tällä seudulla tunnettu rakennuttaja, joten ryhdyimme yhteistyöhön heidän kanssaan, kertoo Virve.

Näytä kaikki (21 kpl)

Omilla valinnoilla väritetty avaimet käteen -ratkaisu

Talon suunnittelu- ja rakennustyöt aloitettiin sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen hyvin nopeasti. Työt hoituivat jouhevasti, ja Salmien tehtäväksi jäi ainoastaan päätösten teko. Uuteen kotiinsa asukkaat pääsivät muuttamaan tammikuussa 2017.

–  Valitsimme talomme ulkonäön Siklatalojen omasta mallistosta. Kotimme on vähän pienempi kooltaan. Sisätilat suunnittelimme itse. Teimme päätöksiä myös rakennusmateriaalien ja sisustuksen suhteen, mutta muuten ei ole tarvinnut huolehtia mistään, Virve kertaa.

Laatu ja helppous saavat kiitosta

Salmet ovat erityisen tyytyväisiä uuden talonsa laatuun, joka olikin ehdottomasti tärkein tekijä rakennuttajaa valitessa.

– Tärkeää meille oli myös se, että saimme seurata koko rakennusprojektin alusta loppuun asti, kiittelee Tero Salmi.

Myös asioiden vaivaton sopiminen yhdessä Siklatalojen kanssa saa kiitosta. Alussa Salmet olivat Siklataloihin yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse, mutta kaiken kaikkiaan tarve yhteydenpidolle oli rakennusaikana vähäistä.

– Kyllä me voimme suositella Siklataloja talovalmistajana. Pääsimme asumaan uuteen kotiin helposti ja nopeasti, kertovat Salmet tyytyväisenä.