Clicky

Ammattilaiset apuna koko rakennusprojektin ajan

Ulla ja Janne asuvat poikansa kanssa Limingassa Siklatalojen rakentamassa ja vuonna 2016 valmistuneessa omakotitalossa. Ensimmäisen omakotitalonsa rakennuttanut perhe arvosti Siklatalojen kokonaisvaltaista palvelua, jonka myötä apu oli saatavilla aina rakennuslupien hakemisesta valmiiseen kotiin asti.

Kolmihenkinen perhe ehti asua ennen omakotitalonsa rakennuttamista useammissa eri vuokra- tai omistusasunnoissa. Omakotitalo oli heidän pitkäaikainen haaveensa, jonka toteuttamiseksi kaivattiin hieman rohkeutta. Oli tärkeää, että talotoimittaja olisi apuna aivan alusta asti.

– Juuri sen takia haimme tätä Siklan kokonaispakettiratkaisua, Janne kertoo.

– Tykästyimme Siklatalojen ideaan siitä, että he auttaisivat meitä rakennuslupien hakemisesta eteenpäin. Heiltä saimme myös sellaisen räätälöidyn paketin, johon oli mahdollista saada oman käden jälki ja oman työn osuus mukaan, Janne lisää.

Näytä kaikki (16 kpl)

Turvalliset ja luotettavat ratkaisut

Rakennus alkoi lokakuussa 2015 ja talo luovutettiin perheelle sovitun aikataulun mukaisesti maaliskuussa 2016. Taloa rakennettaessa otettiin kaikissa ratkaisuissa ja materiaalivalinnoissa huomioon luotettavuus sekä turvallisuus. Erityistä huomiota kiinnitettiin kosteiden tilojen rakenteisiin.

– Meillä on tupakeittiö eli iso, 41 neliön keittiö-olohuoneyhdistelmä. Sitten on kolme makuuhuonetta, joista pienin on 10 neliötä ja isoin 14 neliötä vaatehuoneella. Lisäksi on sauna- ja kodinhoitohuoneosasto, Ulla summaa.

– Tyylikäs ja suht moderni ulkonäkö sekä turvallisuus ja luotettavuus kaikessa olivat sellaisia asioita, mitä itse haimme tässä taloratkaisussa, Janne painottaa.

”Olen kokonaisuutena tyytyväinen Siklan suhtautumiseen meihin asiakkaana”

Perhe on viihtynyt uudessa kodissaan hyvin. Ulla ja Janne ovat tyytyväisiä siihen, kuinka kokonaisuus Siklatalojen kanssa sujui. Jannen mukaan heidän Siklataloilta saamansa palvelu oli juuri sitä, mitä he olivat lähteneet hakemaankin.

– Uudessa kodissa on turvallinen fiilis. Tämä on ammattilaisten rakentama, Janne kuvailee.

– Koti on viihtyisä ja meidän kotimme, Ulla kiteyttää.

– Olen kokonaisuutena tyytyväinen Siklan suhtautumiseen meihin asiakkaana. Meidät on otettu huomioon, meitä on kuultu ja meidän pakettia on lähdetty toteuttamaan, Janne päättää.