fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehku

Palveluiden keskellä, vehreän luonnon ympäröimänä

Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehku

Tervetuloa keskelle vehreitä maisemia!

Tervetuloa vehreään Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehkuun aivan Espoon ja Kauniaisten rajalle! Kauniaisten laskettelurinteen kauniit, lähes alppilaaksoja muistuttavat maisemat, Lippajärvi ja lukuisat kuntopolut toivottavat uudet asukkaat tervetulleiksi kotiin, jonka julkisivu herää hämärän tullen eloon parvekkeisiin asennettavan, upean led-valaistuksen myötä! Alueen korkeimman rakennuksen viittaa kantavan, 7-kerroksisen talon ylimmistä kerroksista avautuvat näkymät Lippajärvelle, laskettelurinteisiin ja yli Kauniaisten. Pääset siis rakentamaan uutta kotiasi alueen uniikkiin maamerkkiin vain muutaman minuutin päähän Kehä 3:lta, palveluiden läheisyyteen!

Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehkussa elämä on helppoa ja mukavaa. Yhtiöstä löytyy upea, yhteinen saunatila keittiöineen ja oleskelu- sekä wc-tiloineen. Taloyhtiön yhteinen harrastetila wc-tiloineen mahdollistaa vaikkapa pyörän korjauksen siisteissä sisätiloissa. Talopesulan ja kuivaushuoneen myötä saat ulkoistettua pyykkihuollon kätevästi oman kodin seinien ulkopuolelle!

Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehku

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

2022

Tyyppi

Kerrostalo

Taloja

1

Asuntoja

39

Asuntotyypit

1h+kt+parveke, 2h+k+viherh, 2h+k+parveke, 3h+k+parveke

Kerrosluku

7

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Valoisat kodit

Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehkun kodit ovat valoisia ja avaria. Asunnoissa on suuret, lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat, tilankäyttö on tehokasta ja asunnot on suunniteltu käytännöllisellä otteella.

Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehkun erikoisuutena ovat osaan kaksioista rakentuvat viherhuoneet! Oletko intohimoinen viherkasvien harrastaja? Haluatko tehdä viherhuoneesta viihtyisän työpisteen tai lukunurkkauksen? Valinta on sinun!

Yhtiöön rakentuu 26 neliön kokoisia yksiöitä, 43 ja 47 neliön kaksioita sekä 56 ja 73 neliön kokoisia kolmioita. Lisäksi talon katukerrokseen sijoittuu yksi 29 neliön kokoinen liiketila. Mikä näistä kodeista olisi sinun uusi kotisi?

Töihin, liikkumaan ja harrastamaan!

Jäähalli, jalkapallokenttä ja laskettelurinne löytyvät kävelymatkan päästä Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehkusta. Kauniaisten kuntoportaisiin pääset tekemään porrastreenit ja loppujäähdyttelyt jollekin alueen lukuisista kuntopoluista.

Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehkusta on hyvät liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla liikkuessa. Kauniaisten palvelut ja rautatieasema sijaitsevat kävelymatkan päässä ja Jorvin sekä Kaunialan sairaaloille polkaiset pyörällä töihin muutamassa minuutissa. Myös Kehä 3 on vain muutaman minuutin matkan päässä.

Tässä taloyhtiössä asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto, jonka voit vuokrata edullisesti omaan käyttöösi vaikkapa vain yhdeksi tunniksi! Et siis tarvitse välttämättä omaa autoa laisinkaan, mikä on merkittävä seikka paitsi taloudellisesti, mutta myös ekologisesti.

Teknistä etumatkaa

Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehku liitetään kaukolämpöön ja lämmönjakotapana on asumismukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on erillinen asuntokohtainen sähkö- ja vesimittari. Omaa energiankulutustaan on siis helppo seurata ja kontrolloida. Asunnot varustetaan kuitutietoliikennekaapeloinnilla, joka sisältää TV-kanavat sekä asuntokohtaisen 10 Mb internetliittymän.

Ota yhteyttä!

Asunto Oy Espoon Jänismäen Hehkun myyntiä hoitaa:

Heikki Niskanen
24 Housing Oy
kiinteistönvälittäjä, LKV
puh. 0400 684 411
heikki.niskanen@24housing.com

Sijainti

Vanha tienhaara 1
02940 Espoo

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Pekka Karhumaa

Pekka Karhumaa

hankekehitysjohtaja, asuntomyyjä, Vantaa 045 358 8428