fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Tampereen Tervaskallio

Kutsuvia koteja aktiivisille asukkaille

Asunto Oy Tampereen Tervaskallio

Kodikasta asumista skandinaavisissa, vaaleissa kodeissa

Uusia koteja Vuoreksen Tervaskadulle! Talot rakentuvat luonnonkauniille tontille pienen matkan päähän Vuoreksen puistokadusta, joka toimii Vuoreksen pääväylänä. Koti Tervaskadulla on lähellä luontoa ja ulkoilureittejä. Nopeilla yhteyksillä pääset kuitenkin nopeasti ja helposti Tampereen keskustaan monipuolisten palveluiden äärelle.

Asunto Oy Tampereen Tervaskallio koostuu kuudesta paritaloasunnosta ja neljästä erillistalosta. Nämä vaalean skandinaaviset kodit tarjoavat laadukasta asumista moderneja ja puhdaslinjaisia koteja arvostavalle. Isot ikkunat, osittain tavallista korkeammat huoneet sekä oma terassi tekevät asunnoista näyttäviä ja avaria.

Asunto Oy Tampereen Tervaskallio

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

Tammikuu 2021

Tyyppi

Erillis- ja paritalo

Taloja

7

Asuntoja

10

Asuntotyypit

4h + k+ s, 5h +k +s

Kerrosluku

2

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

17

Valoisat kodit

Asunto Oy Tampereen Tervaskalliossa suuret ikkunat antavat valoa läpi asunnon, sillä asunnoissa on suuret, lattiaan saakka ulottuvat ikkunat. Tilankäyttö on tehokasta ja asunnot on suunniteltu käytännöllisellä otteella.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Tampereen Tervaskallion yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

Ari Sointu
puh. 0400 610 828
ari.sointu@huom.fi
www.huomtoimitilat.fi

 

Sijainti

Tervaskatu 1
33720 Tampere

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, Lempäälä 040 094 1614