fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Oulun Koskiluotsi

Meren tuoksua ja puun lämpöä

Asunto Oy Oulun Koskiluotsi

Ekologisia puukerrostalokoteja meren rantaan

Ihanaa asumista meren äärellä, Oulun keskustan läheisyydessä! Oulun Ranta-Toppilaan rakentuu kutsuvia koteja historiallisiin maisemiin meren rantaan, pyöräilymatkan päähän Oulun keskustasta. Tervan väri ja puun tuoksu ovat olleet alueelle tunnusomaisia elementtejä jo satoja vuosia sitten, ja sitä ne ovat Asunto Oy Oulun Koskiluotsissa tänä päivänäkin.

Ranta-Toppila kasvaa yhdeksi Oulun kauneimmista asuinalueista meren ja luonnon äärelle. Puun lämpö yltää Asunto Oy Oulun Koskiluotsissa osin myös sisätiloihin, sillä puupinnat jätetään näkyviin paitsi julkisivuun, myös joidenkin kotien sisätiloihin. Koskiluotsin asukkaita hellii houkutteleva pihasauna, joka mahdollistaa saunaillat perheen tai ystävien kesken. Mökkisaunaan keskellä kaupunkia – se on Koskiluotsissa mahdollista.

Asunto Oy Oulun Koskiluotsi

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

Talvi 2020

Tyyppi

Puukerrostalo

Taloja

2

Asuntoja

52

Asuntotyypit

1h+k, 2h + k, 2h + k + s, 3h+k

Kerrosluku

5

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

42 yhdessä Asunto Oy Oulun Paltamon kanssa

Valoisat ja lämpöiset kodit

Asunto Oy Oulun Koskiluotsissa puun lämpö on vahvasti läsnä. Suuret ikkunat antavat valoa läpi asunnon. Jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Parvellisissa asunnoissa korkea huonekorkeus avartaa tilaa entisestään.

Asunto Oy Oulun Koskiluotsin kodit kylpevät valossa, sillä asunnoissa on suuret, lattiaan saakka ulottuvat ikkunat. Tilankäyttö on tehokasta ja asunnot on suunniteltu käytännöllisellä otteella.

Palvelut kodin läheisyydessä

Bussipysäkki kivenheiton päässä, pyöräillen keskustan palveluihin, venesatamaan parin minuutin kävelymatka. Koskiluotsin asukkaana pääset nopeasti palveluiden äärelle, mutta saat myös nauttia raittiista meri-ilmasta ja -maisemasta. Oulun hienosti hoidetut pyöräreitit ja maastot kutsuvat liikkumaan kauniina kesäiltana!

Tutustu myös Helsingin Haapaperhoseen

Vuonna 2017 valmistui puukerrostaloyhtiö Helsinkiin, Honkasuon ekokortteliin.  Puukerrostalo herätti runsaasti kiinnostusta jo asuntojen myyntivaiheessa, ja kodit myytiinkin loppuun jo ennen talon valmistumista. Tutustu kohteeseen Asunto Oy Helsingin Haapaperhonen!

Kohdetta myy

Rauno Rahkonen
TuplaR Oy
rauno.rahkonen@tuplar.fi
puh. 044 713 3207

Katso asuntojen hinnat

 

Sijainti

Iltaruskontie
90520 Oulu

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, Lempäälä 040 094 1614