fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Oulun Hiukkavaaran Hymni

Hyvien kulkuyhteyksien äärellä, oman pihapiirin rauhassa

Tervetuloa tunnelmalliseen Asunto Oy Oulun Hiukkavaaran Hymniin! Hymnin kolmikerroksiset luhtitalot piharakennuksineen muodostavat yksityisen, viihtyisän pihapiirin oman talon väelle – lähes kaikki parvekkeet avautuvat pihan suuntaan. Onnistuneeseen pihasuunnitteluun onkin Hymnissä panostettu, sillä keskeisellä piha-alueella on suuri merkitys viihtyvyydelle.

Asunto Oy Oulun Hiukkavaaran Hymnin kodit ovat huolella suunniteltuja, reilun kokoisia ja niissä on huomioitu arjen sujuvuus. Vaihtoehtoja löytyy tilavista kaksioista työhuoneelliseen, avarapohjaiseen viiden huoneen kotiin saakka. Kotien pohjaratkaisuissa näkyy yksityiskohtien huomiointi – erilliset eteiset ja avarat keittiöt helpottavat arkea ja kotien suuret parvekkeet ovat sisustettavissa löhöilyä, ruokailua – tai jopa molempia – silmällä pitäen.

Tehdessäsi ostopäätöksen ajoissa pääset valitsemaan oman kotisi materiaalit monipuolisista ja laadukkaista materiaalivalikoimistamme!

Asunto Oy Oulun Hiukkavaaran Hymni

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

Elo-syyskuu 2022

Talotyyppi

Luhtitalo

Huoneistotyypit

2h+k, 2h+k+s, 3h+k+s, 5h+k+s

Asuntojen määrä

21

Asuntojen koot

48,0-107 m2

Sinun näköisesi koti

Kun teet kaupat uudesta kodistasi tarpeeksi varhaisessa vaiheessa, pääset valitsemaan mieleisesi sisustus- ja pintamateriaalit omaan kotiisi. Sisustusstudiollamme näet Siklan laajan pintamateriaalivalikoiman – valittavanasi on runsaasti erilaisia materiaaleja erilaiseen makuun ja tyyliin. Materiaalivaihtoehtoja päivitetään toimittajilla tarjolla olevien mallistojen mukaan säännöllisesti. Seuraamme vallalla olevia trendejä ja inspiroivia sisustustyylejä, jotta voisimme palvella Sikla-kotien tulevia asukkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu tarkemmin sisustusstudioomme!

Helppoa arkea

Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot ja erilliset varastotilat polkupyörille ja muille ulkoiluvälineille.

24 autopaikkaa – 12 autokatospaikkaa ja 12 lämmityspistokkeellista autopaikkaa. Autopaikoissa huomioitu sähköautojen latausmahdollisuus, joka on toteutettavissa muutostyönä.

Piha-alueella oleskelu- ja leikkialue, hiekkalaatikko, keinut, istuskelualue sekä tomutusalue. Jätekeräys syväkeräysastioin.

Hiukkavaara kasvaa ja kehittyy!

Asunto Oy Oulun Hiukkavaaran Hymnin välittömään läheisyyteen sijoittuvat monipuoliset palvelut. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee esimerkiksi koulu, kauppakeskus ja monitoimitalo, jonka yhteydessä kaupungin neuvola, päiväkoti ja kirjasto palvelevat. Luontoon, lenkkipolulle ja valaistuille hiihtoladuille pääset suoraan kotiovelta.

Hiukkavaaran alue kehittyy ja laajenee tulevaisuudessa – terveys- ja urheilukeskus tuo lähituntumaan myös urheilukentän täydentämään nykyisiä ajanviettomahdollisuuksia.

Kulkuyhteydet Rumpumarssin alueelta Oulun keskustaan ovat erinomaiset – bussipysäkki sijoittuu aivan Asunto Oy Oulun Hiukkavaaran Hymnin läheisyyteen. Lisäksi pyöräilykaupungin kevyen liikenteen väylät luonnollisesti vievät myös pyöräilijät vaivattomasti keskusta-alueelle.

Lisätietoja Hiukkavaaran alueesta saat Oulun kaupungin sivuilta.

Mukavaa ja käytännöllistä asumista

Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta kodeissa ei ole pattereita rajoittamassa huonekalujen sijoittelua.

Suuret parvekkeet tuovat lisätilaa.

Ikkunoissa integroidut sälekaihtimet.

Asuntokohtainen sähkön ja veden mittaus, joten omaa energiankulutusta on helppo seurata.

Kuitutietoliikennekaapelointi, joka sisältää TV-kanavat sekä asuntokohtaisen 10 Mb internet-liittymän.

Huoneisto Tyyppi m2 Myyntihinta Velaton hinta Varaustilanne
{{ result.id }} {{ result.type }} {{ result.squares }} {{ result.price }}€ {{ result.unencumbered_price }}€
{{ result.status }}
Tutustu kohteeseen Varaa asunto
Sijainti

Hiukkavaarankatu
90670 Oulu

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Anne Mehtälä

Anne Mehtälä

asuntomyyjä, sisustussuunnittelija, Tupos 044 454 0316

Asunto Oy Oulun Hiukkavaaran Hymni