fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Järvenpään Lallanpiha

Tervetuloa rauhalliselle Terholan alueelle

Asunto Oy Järvenpään Lallanpiha

Luonnonläheistä asumista rauhallisessa ympäristössä

Ennakkomarkkinoinnissa Asunto Oy Järvenpään Lallanpiha! Nappaa omaksesi ihana asunto kauniilta asuinalueelta kohtuuhintaan! Luonnonläheinen ja rauhallinen Terholan asuinalue on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Kävelymatkan sisältä löytyvät tärkeimmät palvelut, kuten koulu, päiväkoti sekä paikallisliikenteen pysäkki, jolta pääsee mukavasti bussilla Järvenpään juna-asemalle. Autolla on nopea ja lyhyt reitti Lahden moottoritielle sekä Tuusulanväylälle. Aivan taloyhtiön vierestä alkaa kaupungin puistometsä, jota kiertää Terholan kuntorata.

Lallanpihan kauniit asunnot rakennetaan puurakenteisista suurelementeistä. Yhtiö liitetään kaukolämpöön ja lämmönjakotapana on asumismukavuutta lisäävä vesikiertoinen lattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on erillinen asuntokohtainen ilmanvaihtojärjestelmä sekä sähkö- ja vesimittari. Omaa energiankulutustaan on siis helppo seurata ja kontrolloida. Asunnot varustetaan kuitutietoliikennekaapeloinnilla, joka sisältää maksuttomat TV-kanavat sekä asuntokohtaisen 10 Mb internetliittymän.

Asunto Oy Järvenpään Lallanpiha

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

2021

Tyyppi

Erillistalo, pari- ja rivitalo

Taloja

5

Asuntoja

13

Asuntotyypit

3h+k+s, 4h+k+s, 5h+k+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

20

Tilaa temmeltää

Asunto Oy Järvenpään Lallanpihaan kuuluu yksi erillistalo, yksi paritalo sekä kolme rivitaloa. Asuntoja yhtiössä on yhteensä 13. Nelikoissa on tilaa 84 neliötä ja viisikkoja on kahta kokoa, 103 ja 105 neliötä. Sähkötolpalliset autopaikat ovat erikseen ostettavissa hintaan 1000 €/kpl.

Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma lämmin varasto sekä katettu terassi.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Järvenpään Lallanpihan yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

Remax

Katja Sarkama
puh. 045 133 0708
puh. 0400 343 314
katja.sarkama@remax.fi

Nina Schönberg
puh. 045 615 3435
puh. 0400 343 314
nina.schonberg@remax.fi

Sijainti

Lallankatu 13
04430 Järvenpää

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, Lempäälä 040 094 1614