fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Hyvinkään Kravunkaari

Uusia rivitalokoteja Hyvinkään Metsäkaltevaan

Asunto Oy Hyvinkään Kravunkaari

Uusia rivitalokoteja Hyvinkään Metsäkaltevaan

Rakennuslupa on tullut ja tontilla alkaa pian rakennustyöt! Varaa nyt ihana koti kauniilta asuinalueelta! Asunto Oy Hyvinkään Kravunkaari kohoaa Hyvinkään Metsäkaltevaan, noin 3,5 kilometrin päähän Hyvinkään keskustasta. Alueen suunnittelun tavoitteena on kaupunkimaisuus, hyvät palvelut, sujuvat yhteydet kaupungin keskustaan ja ympäröivään luontoon. Metsäkaltevan keskustasta löytyy runsaasti palveluita, kuten Aamutuulen päiväkoti, lähikauppa, koulu, esikoulu, seurakuntakeskus ja Metsäkaltevan toimintapuisto.

Asunto Oy Hyvinkään Kravunkaaresta löydät itsellesi uuden kodin, joka sopii juuri sinulle. Kodin laadukas ja nykyaikainen varustelu ulottuu kaikkialle. Iso terassi ja suuret ikkunat tuovat avaruuden tunnetta ja luonnon sisälle saakka. Jos haluat asumiseltasi viihtyvyyttä, muunneltavuutta oman makusi mukaan sekä rakentamisen vaivattomuutta, tässä on unelmakoti sinulle. Lämmitysmuotona kodeissa on energiatehokas maalämpö ja lämmönjakona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa ei siis ole pattereita, mikä miellyttää sisustajan silmää! Kaikki kodit rakennetaan yksitasoisiksi, joten ne soveltuvat hienosti niin lapsiperheille kuin iäkkäämmille asukkaillekin.

Asunto Oy Hyvinkään Kravunkaari

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

kesä 2020

Tyyppi

Rivitalo

Taloja

4

Asuntoja

14

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s

Kerrosluku

1/2

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

9

Näissä kotivaihtoehdoissa on mistä valita!

Asunto Oy Hyvinkään Kravunkaareen kuuluu 14 kotia. Yhtiöön kuuluu 5 kpl yksitasoisia, 60 neliöisiä kolmoita, 2 kpl kaksitasoisia, 69,5 neliöisiä kolmioita, 3 kpl yksitasoisia 75 neliöisiä kolmioita ja 4 kpl kaksitasoisia, 83 neliöisiä neliöitä.

Yhtiössä on yhdeksän autopaikkaa, ja jokaiseen huoneistoon kuuluu yksi autopaikka. Yhtiössä on myös lämmin irtainvarasto, ja piha-alueella tilava leikkipaikka talon lapsille.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Hyvinkään Kravunkaaren yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

OP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy LKV

Hämeenkatu 3
05800 Hyvinkää
puh. 010 254 2720
www.op-koti.fi

Sijainti

Kravunkaari 22
05440 Hyvinkää

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, Lempäälä 040 094 1614