fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Espoon Jauhotullintie

Tilavia rivitalokoteja Espoon Pellaksenmäkeen

Asunto Oy Espoon Jauhotullintie

Tilavia rivi- ja paritalokoteja Espoon Pellaksenmäkeen

Ensimmäiset varaukset on jo tehty – varaa nyt ihana koti kauniilta asuinalueelta! Asunto Oy Espoon Jauhotullintie kohoaa luonnon keskelle Espoon Pellaksenmäkeen. Yhtiön pihapiiri rajoittuu idylliseen Myllykylänrantaan, ja luontopolku, Pihlajarinteen leikkipaikka sekä luistelu- ja hiekkakenttä ovat aivan uuden kotisi lähistöllä. Myös kouluun ja Järvenperän päiväkotiin pääset muutamassa minuutissa.

Asunto Oy Espoon Jauhotullintieltä löydät itsellesi uuden kodin, joka sopii juuri sinulle. Kodin laadukas ja nykyaikainen varustelu ulottuu kaikkialle. Iso terassi ja suuret ikkunat tuovat avaruuden tunnetta ja luonnon sisälle saakka. Jos haluat asumiseltasi viihtyvyyttä, muunneltavuutta oman makusi mukaan sekä rakentamisen vaivattomuutta, tässä on unelmakoti sinulle. Lämmitysmuotona kodeissa on energiatehokas kaukolämpö ja lämmönjakona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa ei siis ole pattereita, mikä miellyttää sisustajan silmää! Jokaisessa huoneistossa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Oman vesimittarin avulla pystyt tarkkailemaan myös veden kulutusta.

Asunto Oy Espoon Jauhotullintie

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

kesä 2020

Tyyppi

Pari- ja rivitalo

Taloja

5

Asuntoja

12

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 5h+kt+s

Kerrosluku

1/2

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

12

Näissä kotivaihtoehdoissa on mistä valita!

Asunto Oy Espoon Jauhotullintiehen kuuluu 12 pari- ja rivitalokotia. Saunalliset, kaksikerroksiset rivitaloasunnot ovat kooltaan 83-106 neliötä ja yksikerroksiset paritalokodit 75-95 neliötä.

Yhtiössä on 12 autopaikkaa, ja jokaiseen huoneistoon kuuluu yksi autopaikka. Yhtiössä on myös irtainvarasto, ja piha-alueella tilava leikkipaikka talon lapsille.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Espoon Jauhotullintien yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

Remax
Mika Saavalainen
puh. 044 030 3557
mika.saavalainen@remax.fi

Sijainti

Jauhotullintie 15
02940 Espoo

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, yhtiömuotoiset kodit, Lempäälä 040 094 1614