fbpx
Ennakkomarkkinoinnissa:
Asunto Oy Espoon Isokuovi

Tyylikkäitä koteja omalle tontille Espoon Tillinmäkeen

Asunto Oy Espoon Isokuovi

Tyylikkäitä koteja omalle tontille Espoon Tillinmäkeen

Rakennuslupa on tullut ja tontilla alkaa pian rakennustyöt! Varaa nyt ihana koti kauniilta asuinalueelta kohtuuhintaan! Asunto Oy Espoon Isokuovi nousee omalle tontille Espoon Tillinmäkeen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Lähietäisyydeltä löytyvät koulut, päiväkodit, kaupat, marja- ja sienimetsät sekä Keskuspuiston huikeat  ulkoilumaastot. Espoonlahden monipuoliset palvelut kauppakeskuksineen ja urheilupuistoineen löytyvät noin kolmen kilometrin päästä. Bussiyhteydet ovat lähellä ja metrokin valmistumassa Kivenlahteen.

Asunto Oy Espoon Isokuovi on ihanteellinen kotisatama sinulle, joka nautit luonnonhelmassa liikkumisesta arvostaen samalla palveluiden helppoa saatavuutta. Helppokulkuiset ja käytännölliset, yksikerroksiset kodit ovat varustelultaan laadukkaita, mutta silti kohtuuhintaisia. Iso terassi, korkeat huoneet ja isot ikkunat tuovat avaruuden tunnetta ja luonnon sisälle saakka. Normaalia korkeampi huonekorkeus avartaa ja antaa tilaa hengittää. Lämmitysmuotona kodeissa on energiatehokas maalämpö ja lämmönjakona miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa ei siis ole pattereita, mikä miellyttää sisustajan silmää!

Asunto Oy Espoon Isokuovi

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

kesä 2020

Tyyppi

Erillistalo, rivi- ja paritalo

Taloja

4

Asuntoja

9

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 4-5h+k+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

9

Näissä kotivaihtoehdoissa on mistä valita!

Asunto Oy Espoon Isokuoviin kuuluu yhdeksän modernia ja tyylikästä kotia – yksi koti on omassa rauhassaan erillistalossa, kaksi kotia rakentuu paritaloon ja kuusi kotia toteutetaan pieniin, kolmen asunnon rivitaloihin. Asuntojen koot ovat 67,5 m², 86,5 m² ja 102,5 m².

Yhtiössä on yhdeksän autopaikkaa, ja jokaiseen huoneistoon kuuluu yksi pistokkeellinen autopaikka. Yhtiössä on myös lämmin irtainvarasto, ja piha-alueella tilava leikkipaikka talon lapsille.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Espoon Isokuovin yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

PTM House LKV

Pekka Minkkinen
puh. 0400 502 495
pekka.minkkinen@ptmhouse.fi

Sirkku Qvickström
puh. 045 196 5686
sirkku.qvickstrom@ptmhouse.fi

Sijainti

Suokulma 2
02330 Espoo

Katso Google Mapsissa

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Hannu Ala-Pässäri

Hannu Ala-Pässäri

liiketoimintajohtaja, yhtiömuotoiset kodit, Lempäälä 040 094 1614