fbpx
Toteutettu:
Täysvalmis-koti Oulussa

"Tämän helpompaa ei rakentaminen varmaan voi olla"

Heini ja Mika, Oulu

"Tämän helpompaa ei rakentaminen varmaan voi olla"

Oululaiset Heini ja Mika eivät alun perin suunnitelleet talon rakentamista. Kun nelihenkisen perheen edellinen asunto alkoi käydä pieneksi, tuli uuden kodin hankkiminen ajankohtaiseksi.

”Olemme päivät töissä ja illat menevät pääasiassa lapsia hoitaen sekä kotitöitä tehden. Ei meillä olisi ollut aikaa soitella kaikkiin virastoihin ja muihin paikkoihin. Isoin asia ja suurin etu oli ehdottomasti se, kun Siklalta luvattiin hoitaa tämä kaikki”, Heini kertoo.

Valmiissa kodissa on 135 neliötä yhdessä tasossa. Rakennusprosessi sujui Heinin ja Mikan mukaan hyvin ja uusi koti valmistui sovitussa aikataulussa. ”Hinnoittelu oli selkeää, ja tiesimme aina selvästi, minkä verran mikäkin muutos tulee maksamaan”. Mika kertoo. ”Siklan kautta saimme koko paketin aina rakennuslupahakemuksesta nurmikon kylvöön asti. Meidän ei tarvinnut tehdä mitään. Tämän helpompaa ei rakentaminen varmaan voi olla”, Heini puolestaan toteaa.

"Meillä ei ollut rahkeita ja aikaa lähteä hoitamaan asioita esimerkiksi rakennusvalvontaan. Siklalta hodettiin kaikki meidän puolesta."
Heini, Oulu