fbpx
Toteutettu:
Täysvalmis-koti Limingassa

"Ammattilaiset apuna koko projektin ajan"

Ulla ja Janne, Liminka

"Ammattilaiset apuna koko rakennusprojektin ajan

Ulla ja Janne asuvat poikansa kanssa vuonna 2016 valmistuneessa omakotitalossa Limingassa. Omakotitalo oli kolmihenkisen perheen pitkäaikainen haave, jonka toteuttamiseksi tarvittiin hieman rohkeutta. Ullalle ja Jannelle oli tärkeää, että talotoimittaja olisi mukana projektissa aivan alusta asti. ”Tykästyimme Siklatalojen ideaan siitä, että he auttaisivat meitä koko matkan rakennuslupien hakemisesta eteenpäin”, Janne kertoo.

”Tyylikäs ja suht moderni ulkonäkö sekä turvallisuus ja luotettavuus olivat sellaisia asioita, mitä itse haimme tässä taloratkaisussa”, Janne painottaa. Taloa rakennettaessa otettiin toiveet huomiooon kaikissa ratkaisuissa ja materiaalivalinnoissa. Erityistä huomiota kiinnitettiin kosteiden tilojen rakenteisiin.

Projektin sujuminen sai kiitosta Jannelta ja Ullalta. ”Olen kokonaisuutena tyytyväinen Siklan suhtautumiseen meihin asiakkaana. Meidät on otettu huomioon, meitä on kuultu ja meidän pakettia on lähdetty toteuttamaan”, Janne toteaa. ”Koti on viihtyisä ja tuntuu omalta”, kiteyttää Ulla.

"Koti on viihtyisä ja tuntuu omalta."
Ulla, Liminka