fbpx
Toteutettu:
Täysvalmis-koti Espoossa

"Meillä ei ollut tarkoitus rakentaa"

Henri ja Anne, Espoo

"Tätä ei ajatellut rakennusprojektina ollenkaan."

Henri ja Anne asuvat Espoossa Siklan rakentamassa 96-neliöisessä omakotitalossa, joka on valmistunut vuonna 2017. Ennen nykyistä kotiaan he asuivat kerrostaloasunnossa, mutta kaipasivat omaa pihaa. ”Meillä ei ollut tarkoitus rakentaa. Olen aina sanonut, etten rupea ikinä rakentamaan, koska se on niin hirveä homma. Tätä ei ajatellut rakennusprojektina, koska ostimme valmiin talon, jota ei vain vielä ostohetkellä ollut olemassa”, Henri kertoo.

Vaikka alustavat suunnitelmat oli tehty valmiiksi, pääsivät Henri ja Anne kuitenkin vaikuttamaan asunnon lopulliseen pohjaratkaisuun sekä pintamateriaaleihin. Sikla toteutti projektin alusta loppuun. ”Meidän kannaltamme rakennusprosessi sujui aika vaivattomasti ja huomaamattomasti. Tietysti seurasimme sen etenemistä ja hoidimme tarvittavat asiat kuntoon säännöllisesti, mutta muuten meidän ei hirveästi tarvinnut puuttua mihinkään”, Henri toteaa.

Henri ja Anne ovat viihtyneet uudessa asunnossaan hyvin. Pohjaratkaisu ja materiaalivalinnat ovat osoittautuneet hyviksi sekä toimiviksi. Siklan kanssa asiointi oli heidän mielestään helppoa. ”Olemme tähän uuteen kotiin todella tyytyväisiä. Me itseasiassa hieman yllätyimmekin siitä, kuinka hyvin tämä ratkaisu onnistui. Saimme sitä, mitä lähdimme hakemaan”, Henri kiteyttää.

"Me päästiin ikäänkuin valmiiseen pöytään."
Henri, Espoo