fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkä

Korkeaa ja avaraa tilaa vehreässä ympäristössä

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkä

Korkeaa ja avaraa tilaa vehreässä ympäristössä

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkä on valmistunut ja on kuin kaunis keidas vehreän peltomaiseman keskellä. Kohteessa on vielä pari upeaa asuntoa vapaana – joten vielä ehdit napata omaksesi asunnon kauniilta asuinalueelta kohtuuhintaan! Uusi asuinmiljöö sijaitsee Vantaan Nikinmäessä luonnonkauniilla paikalla. Tontti on kaunis ja mielenkiintoinen, sillä siinä on korkeuseroja ja kalliota. Tontti rajoittuu puistoon. Lähellä ovat loistavat ulkoilumaastot Sipoonkorven kansallispuistossa sekä todella suosittu Kuusijärven ulkoilualue uimarantoineen. Nikinmäen palvelut ovat lähellä. Kauppa, päiväkoti sekä koulu sijaitsevat noin kahden kilometrin etäisyydellä. Lahden moottoritielle on matkaa neljä kilometriä ja Helsinkiin sekä lentoasemalle noin 20 kilometriä. Sijainti on erinomainen rauhallista asumista kaipaavalle.

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkässä valittavanasi on erikokoisia asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Kaikki asunnot ovat yksitasoisia. Keittiö-olohuonetilassa on korotettu huonekorkeus, joka tuo valoa ja avaruutta yhteisiin hetkiin. Asunnoissa on huoneistokohtainen veden ja sähkön mittaus. Lämmitysjärjestelmänä on edullinen maalämpö ja asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkä

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Arvioitu valmistuminen

Kevät 2020

Tyyppi

Paritalo

Taloja

8

Asuntoja

16

Asuntotyypit

3h+kt+s, 4h+kt+s, 5h+kt+s

Kerrosluku

1

Lämmitysmuoto

Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

16

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkässä on kahdeksan paritaloa, joissa on yhteensä 16 asuntoa kolmioista viiden huoneen koteihin. Kompaktit kolmiot ovat kooltaan 60 neliötä, nelikoissa on tilaa 75 neliön verran ja viisikoissa 95 neliötä. Autoille on sekä autokatos- että pihapaikkoja. Jokaisessa asunnossa on kaunis terassi.

Jokaiseen huoneistoon kuuluu oma lämmin varasto. Yhtiöllä on lisäksi talovarasto, pyörävarasto, tekninen tila ja jätehuone. Piha-alueella on lisäksi leikkitilaa talon lapsille.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Vantaan Nikinmäen Tähkän yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Kohdetta myy

Remax

Petri Moilanen
puh. 0500 552 282
petri.moilanen@remax.fi

Nina Harju
puh. 040 744 2121
nina.harju@remax.fi