fbpx
Toteutettu:
Asunto Oy Helsingin Tattarikatu

Urbaaneja kaupunkikoteja Helsingin Alppikylässä

Asunto Oy Helsingin Tattarikatu

Arkkitehdin suunnittelemia, kutsuvia koteja urbaanissa kaupunkimiljöössä

Asunto Oy Helsingin Tattarikatu sijaitsee suositulla Alppikylän alueella. Alppikylä on Pohjois-Helsingin uudehko, urbaani kaupunginosa, jossa laadukas arkkitehtuuri ja ekologisuus yhdistyvät kaupunkimaiseen idylliin. Aluetta leimaa upea, arkkitehtooninen rakennuskanta. Alppikylä on saanut nimensä siitä, kun kumpuileva maasto yhdistyi ihmisten mielissä Alppeihin. Vanha, Helsingistä pohjoiseen johtava maantie kaarsi korkean Jakomäen kallion ohi. Sen juurella oli kylä, jota alettiin kutsua Alppikyläksi. Alppikylän palvelut, kuten koulu, päiväkodit ja kaupat, löytyvät Tattarikadulle rakentuvan luhtitalon läheisyydestä. Alue sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä – Helsingin keskustaan on matkaa alle puoli tuntia.

Asunto Oy Helsingin Tattarikatuun kuuluu 14 asuntoa laadukkaista kaksioista aina tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin. Arkkitehdin suunnittelema kaksikerroksinen luhtitalo on varustelultaan laadukas. Lämmitysmuotona on yhtiömuotoinen kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yksilölliset asunnot toteutetaan asukkaiden valintojen mukaisesti.

Asunto Oy Helsingin Tattarikadun kaikki asunnot on myyty!

Asunto Oy Helsingin Tattarikatu

Status

Kaikki asunnot myyty!

Tyyppi

Luhtitalo

Asuntoja

14

Asuntotyypit

2h+kt, 3h+kt+s, 4h+kt+s

Kerrosluku

2

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Pysäköintipaikat

8 (erikseen ostettavissa)

Asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin

Yhtiöön kuuluu 14 asuntoa laadukkaista kaksioista aina tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin. Kaksiot ovat kooltaan 49,5 m2, kolmiot 60,5 – 67 m2 ja neliöt 615 – 81,5 m2. Yhtiössä on 15 autopaikkaa, joista osa pihapaikkoja ja osa kadunvarsipaikkoja. Autopaikat ovat erikseen ostettavissa.

Yhtiössä on huoneistokohtainen irtainvarasto, kylmävarastot ja sekä lämpimät että kylmät pyörävarastot.

Yksilöllinen koti omavalintaisilla materiaaleilla

Asunto Oy Helsingin Tattarikadun yksilölliset kodit toteutetaan omien valintojesi mukaisesti. Voit itse koota mieleisesi sisustuksen laadukkaista materiaaleista – materiaalivaihtoehdot löydät Sisusta-oppaastamme. Sisusta-oppaaseen on koottu laaja valikoima materiaaleja aina keittiökaapeista kylpyhuoneen laattoihin. Haluatko kotisi henkivän linjakasta moderniutta vai boheemimpaa tyyliä? Oppaan avulla sinun on helppo valita mieleisesi materiaalit omaan, uuteen kotiisi. Suosikkimateriaalit, lempivärit ja huolelliset yksityiskohdat tekevät kodista juuri sinun näköisesi.

Aloitetaan tulevaisuuden rakentaminen nyt

Ota yhteyttä
Lisätietoa kohteesta
Pekka Karhumaa

Pekka Karhumaa

hankekehitysjohtaja, Vantaa 045 358 8428