fbpx
Taloesittelyt

4.11. klo 18-19.30, Torpantie 116A, Oulu

Taloesittely Oulussa 4.11. klo 18-19.30, Torpantie 116A, Kastelli

Haaveiletko uudesta kodista? Nyt kannattaa tulla katsomaan valmista Sikla-kotia ja hakemaan inspiraatiota omaan tulevaisuuden taloprojektiisi!

Esittelemme vastavalmistuneen Sikla-kodin, jossa on todella panostettu sisustusmateriaaleihin. Esimerkiksi kylpyhuoneesta löytyy upea Stone Hexagon Mini White -luonnonkivilaatta lattiasta ja seinistä tyylikäs Rewind Vanilla 30×60 -laatta. Kodista löytyy myös Puustellin laadukkaat kalusteet ja Lumi-sauna lasiseinällä. Talo pohjautuu Sikla 90+90A-talomalliin, johon asiakas on tehnyt haluamiaan muutoksia: keittiön paikkaa on hieman vaihdettu, kodinhoitohuoneen kalusteet on siirretty eri seinälle ja varaston kokoa on kasvatettu. Lisäksi asuntoon on lisätty autokatos. Katso tarkemmat tiedot kohteen esitteestä.

Tämäkin kohde on tehty sulle, eli olemme räätälöineet kohteen asiakkaamme toiveiden mukaiseksi pohjaratkaisusta lähtien aina sisustuksen pienimpiin yksityiskohtiin asti.

Jos haaveilet uudesta kodista, kannattaa tulla tutustumaan tähän valmiiseen Sikla-kotiin! Kerromme myös mielellämme lisää Siklan tavasta rakentaa koti Täysvalmiina!

Talosittelyssä on tavattavissa talomyyjä Risto Juntunen sekä Osuuspankin edustaja Maija Jurvelin.

Lisätietoa Siklan Täysvalmiista.

Lataa kohteen esite

Kirjoittaja

Risto Juntunen

myyntiedustaja

Pohjois-Pohjanmaa

044 500 5970