fbpx
Taloesittelyt

26.8. klo 18-19.30, Hiihtolenkki 8, Oulu

Taloesittely Oulussa 26.8. klo 18-19.30, Hiihtolenkki 8, Kivikkokangas

Haaveiletko uudesta kodista? Nyt kannattaa tulla katsomaan valmista Sikla-kotia ja hakemaan inspiraatiota omaan tulevaisuuden taloprojektiisi!

Esittelemme vastavalmistuneen Sikla-kodin, jossa on laadukkaat, mutta käytännölliset sisustusratkaisut. Ajattomat sisustusvalinnat antavat tilaa laittaa kotia oman maun mukaan. Pohja on selkeä ja käytännöllinen. Keittiöstä löytyy laadukkaat Puustellin kalusteet ja pesutiloista upea Lumi-sauna lasiseinällä. Avoin, korotettu oleskelutila on kodin sydän ja sieltä on käynti valoisalle etelä-länsiterassille. Takka toimii talvella lisälämmönlähteenä sekä tunnelmanluojana. Autokatoksen yhteydessä on tilava, lämmin ulkovarasto.

Tämäkin kohde on tehty sulle, eli olemme räätälöineet kohteen asiakkaamme toiveiden mukaiseksi pohjaratkaisusta lähtien aina sisustuksen pienimpiin yksityiskohtiin asti.

Jos haaveilet uudesta kodista, kannattaa tulla tutustumaan tähän valmiiseen Sikla-kotiin! Kerromme myös mielellämme lisää Siklan tavasta rakentaa koti Täysvalmiina!

Lisätietoa Siklan Täysvalmiista.

Lataa kohteen esite

Kirjoittaja

Risto Juntunen

myyntiedustaja

Pohjois-Pohjanmaa

044 500 5970