fbpx
Taloesittelyt

23.5. klo 17-18, Taimenpolku 6 As 1, Lempäälä

Taloesittely Lempäälässä 23.5. klo 17-18, Taimenpolku 6 As 1

Haaveiletko uudesta kodista? Nyt kannattaa tulla katsomaan valmista Sikla-kotia ja hakemaan inspiraatiota omaan tulevaisuuden taloprojektiisi!

Esittelemme vastavalmistuneen, uniikin paritaloasunnon, joka on toteutettu asiakkaalle Täysvalmiina. Kodissa on ihana, avara oleskelutila ja tilan tuntua tuo lisäksi korotettu sisäkatto. Avoimen tilan katseenvangitsijana on linjakas ja moderni keittiö, johon on todella panostettu! Ulkona on lisäksi hulppea, talon päätyyn saakka laajennettu terassi, jonne on suora näkymä oleskelutilasta.

Pohjaratkaisu on todella toimiva ja tämän perheen tarpeet huomioiden suunniteltu. Päämakuuhuoneeseen on käynti olohuoneesta upeiden pariovien läpi ja makuuhuoneesta puolestaan pääsee suoraan kylpyhuoneeseen. Tammiparketti tuo tähän kotiin lämminhenkisen tunnelman.

Tämäkin kohde on tehty sulle, eli olemme räätälöineet kohteen asiakkaamme toiveiden mukaiseksi pohjaratkaisusta lähtien aina sisustuksen pienimpiin yksityiskohtiin asti.

Jos haaveilet uudesta kodista, kannattaa tulla tutustumaan tähän valmiiseen Sikla-kotiin! Kerromme myös mielellämme lisää Siklan tavasta rakentaa koti Täysvalmiina!

Lisätietoa Siklan Täysvalmiista.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista! Klikkaa ”osallistun”, niin saat Facebookiin muistutuksen, kun tapahtuma lähestyy!

Kirjoittaja

Petri Laine

myyntiedustaja

Pirkanmaa

044 454 0316