fbpx
Taloesittelyt

19.9. klo 17-19, Yrttimaantie 2, Helsinki

Taloesittely Helsingissä 19.9. klo 17-19, Yrttimaantie 2

Haaveiletko uudesta kodista? Nyt kannattaa tulla katsomaan valmista Sikla-kotia ja hakemaan inspiraatiota omaan tulevaisuuden taloprojektiisi!

Esittelemme vastavalmistuneen Sikla-kodin, joka on suunniteltu Sikla 106B-talomallin pohjalta. Perheen toiveena oli saada suurempi kylpyhuone, jotta sinne mahtuisi myös kylpyamme, joten pesutiloja laajennettiin terassin suuntaan. Kodin painopiste on oleskelutiloissa, sillä tässä perheessä ruoanlaitto ja yhdessä olo ovat tärkeässä roolissa. Erikoisuutena tässä kodissa on kokonaan laatoitettu olohuone-keittiö-ruokailutila. Ulkopuolella huomionarvoista on rapattu julkisivu, sekä lapsiperheelle turvallisuutta tuova aidattu piha.

Tämäkin kohde on tehty sulle, eli olemme räätälöineet kohteen asiakkaamme toiveiden mukaiseksi pohjaratkaisusta lähtien aina sisustuksen pienimpiin yksityiskohtiin asti.

Jos haaveilet uudesta kodista, kannattaa tulla tutustumaan tähän valmiiseen Sikla-kotiin! Kerromme myös mielellämme lisää Siklan tavasta rakentaa koti Täysvalmiina!

Lisätietoa Siklan Täysvalmiista.

Lataa taloesittelyn esite

Kirjoittaja

Taneli Purho

myyntiedustaja

Uusimaa

040 180 5888