Clicky

Yritys

Sikla on rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, joka on perustettu vuonna 2007. Konsernin syksyllä 2017 valmistunut, modernia arkkitehtuuria sekä luonnomateriaaleja kunnioittava pääkonttori sijaitsee Limingan Tupoksessa. Toimipisteitä konsernilla on lisäksi Vantaalla, Lempäälässä ja Jyväskylässä.

Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Siklatilat Oy on puolestaan erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Siklatec Oy toimittaa talotekniikkaa molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin.

Konserni työllistää suoraan yli 170 henkilöä ja välillisesti työllistämisvaikutus ulottuu yli 300 työntekijään. Vuonna 2018 yritys arvioi palkkaavansa Limingan elementtitehtaalle sekä muihin yksiköihinsä Tupokseen, Vantaalle, Lempäälään ja Jyväskylään yhteensä yli 50 uutta työntekijää.

Kasvava Sikla-konserni toimii vakaalla pohjalla laadukkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa, ja sillä on korkein luottoluokitus AAA (Bisnode 2017). Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2017 on noin 60 miljoonaa euroa (noin 32 miljoonaa euroa vuonna 2016).

 

Arvot

 

Sikla-konserni on sitoutunut toiminnassaan seuraaviin arvoihin:

S   Sitoutuneisuus
Sikla on aidosti sitoutunut sekä työntekijöihinsä, että asiakkaisiinsa

I    Inspiraatio
Sikla toimii inspiraation lähteenä esimerkiksi arkkitehtuurin, sisustuksen ja uusien ratkaisujen mahdollistamisen kautta

K   Kohtaaminen
Siklalle jokainen kohtaaminen - niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin kanssa - on tärkeä

L   Laadukkuus
Tekemämme kohteet ovat laadukkaasti toteutettuja aina suunnittelusta ja asiakasyhteistyöstä lähtien

A   Avoimuus
Avoin tiedonkulku on toimintamme lähtökohta niin sisäisesti kuin ulkoisestikin