Clicky

Yritystiedot

Sikla on rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, joka on perustettu vuonna 2007. Konsernin syksyllä 2017 valmistunut, modernia arkkitehtuuria ja luonnonmateriaaleja kunnioittava pääkonttori sijaitsee Limingan Tupoksessa. Toimipisteitä konsernilla on lisäksi Vantaalla, Lempäälässä ja Jyväskylässä.

Sikla-konserniin kuuluu useita yrityksiä. Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Siklatilat Oy on puolestaan erikoistunut asunto- ja toimitilatuotannon lisäksi koulujen sekä hoiva- ja päiväkotien rakentamiseen. Siklatec Oy toimittaa talotekniikkaa molempien yhtiöiden rakennuskohteisiin.

Sikla-konserni työllistää suoraan yli 170 henkilöä, ja välillisesti työllistämisvaikutus ulottuu yli 300 työntekijään. Vuonna 2018 konserni arvioi palkkaavansa yksiköihinsä yhteensä yli 50 uutta työntekijää. Sikla tunnetaan luotettavana kumppanina, ja vahvuutenamme onkin sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö läpi koko ketjun suunnittelusta tuotantoon.

Kasvava Sikla-konserni toimii vakaalla pohjalla laadukkaiden yhteistyökumppaneiden kanssa, ja sillä on korkein luottoluokitus AAA (Bisnode 2017). Konsernin budjetoitu liikevaihto vuodelle 2017 on noin 60 miljoonaa euroa ja vuodelle 2018 liikevaihdon arvioidaan nousevan 90 miljoonaan euroon. Vuonna 2016 liikevaihto oli noin 32 miljoonaa euroa.