Clicky

Palvelukoti Villa Luoto rakentuu Porin Asuntomessuille

Siklatilat Oy rakentaa kesän 2018 Asuntomessuille modernin palvelukodin, Villa Luodon. Asuntomessut järjestetään Porin Karjarannassa, Kokemäenjoen rannalla 6.7. - 5.8.2018. Villa Luoto on historian ensimmäinen Suomen Asuntomessuille rakennettava palvelukoti, ja se edustaakin nykyaikaista palvelukotirakentamista, jossa käyttäjien tarpeet on huomioitu yksityiskohtaisesti. Rakennuksessa on panostettu turvallisuuteen, ekologisuuteen ja digitaalisuuteen. Palvelukodin erikoisuuksiin kuuluu esimerkiksi dynaaminen valaistus, joka mm. auttaa muistisairaita selviämään päivittäisistä toimistaan helpommin.

Villa Luodon on suunnitellut Pave Arkkitehdit ja kohteen urakoi Siklatilat Oy. Palvelukoti rakentuu Mehiläisen käyttöön ja se on osa yhteisöllistä Virkkulankylä-konseptia.

Messualueelle kohoaa myös Siklatilojen toteuttama, viisikerroksinen, puuvaippainen kerrostalo osana Virkkulankylää. Hanke toteutuu toisessa rakennusvaiheessa rakentuen pian messujen jälkeen. Asuntomessujen aikana kerrostalokohteeseen on mahdollista tutustua virtuaalisesti Villa Luodossa.

Tervetuloa seuraamaan Villa Luodon rakentumista!

Lisätietoja asuntotuotannosta: Pekka Karhumaa, puh. 045 358 8428, pekka.karhumaa@sikla.fi

Lisätietoja hoivakohteista: Perttu Aikkila, puh. 040 913 2382, perttu.aikkila@sikla.fi

 

Tammikuu 2018

Tammikuun loppupuolella ollaan jo huomattavasti valmiimman tuntuisisissa tunnelmissa. Työmaan vastaava työnjohtaja Tommi Kryssi kertoo, että ulkoseinä- ja kattoelementit on asennettu vasemman siiven osalta ja ulkoseinäelementit on asennettu myös muualla rakennuksessa ensimmäisen kerroksen osalta. Myös kattoelementit ovat valmiina ylösnostoa varten. Vasemman siiven alakerran lattiavaluun valmistelutyöt ovat käynnissä, ja käynnissä ovat myös LVIS-työt  ja vesikattotyöt. Tällä hetkellä työmaa valmistuu vauhdilla, ja kohteessa näyttää tältä:

Tammikuun puolivälissä Villa Luoto saavutti harjakorkeutensa vasemman siiven osalta. Vasemman siiven ensimmäisen ja toisen kerroksen ulkoseinäelementit ovat asennuksessa ja seinävalut jatkuvat. Lisäksi ulkoseiniä asennetaan rakennuksen väliosaan ja oikeaan siipeen.

Tammikuun alussa työmaalla näyttää tältä:

Porin Asuntomessut käynnistyvät 6.7.2018, ja tuolloin Villa Luotoa kannattaa tulla katsomaan kauempaakin, sillä kohde tulee näyttämään tältä:

Tervetuloa Asuntomessuille Poriin ja tapaamaan meitä Villa Luotoon!