Clicky

Siklatilat Oy hakee vastaavaa mestaria Kuusamoon

05.03.2018

Siklatilat Oy hakee vastaavaa mestaria Kuusamoon huhtikuussa alkavalle hirsipäiväkotityömaalle. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai RI:n koulutusta, useamman vuoden työkokemusta työnjohtotehtävistä sekä matkustusvalmiutta. Toivomme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Tarjoamme pelintekijän paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä saat työpäällikkö Antti Konttilalta, puh. 040 772 3134. Kuusamon hirsipäiväkotityömaasta voit lukea lisää täältä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.3. mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Työllistämme noin 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoon!