Clicky

Siklatalot hakee työpäällikköä

10.01.2018

Sikla-konserniin kuuluva Siklatalot hakee työpäällikköä työnjohtajien ja vastaavien mestareiden esimieheksi sekä johtamaan pientalotyömaiden toteutusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta, organisointikykyä sekä soveltuvuutta työnjohtajien esimiehenä toimimiseen. Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta, avointa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Voit työskennellä Vantaan, Lempäälän tai Tupoksen toimipisteestämme käsin.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen toimenkuvan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja edut, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 31.1.2018 tuomo.hilliaho@sikla.fi. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 on noin 65 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 105 miljoonaan euroon. Konserni työllistää yli 170 henkilöä.