Clicky

 

 

 

"Sikla on ollut minulle viiden tähden työpaikka”

Mika Kajan työskentelee Siklalla sähköasentajana vastaten Pirkanmaan sähkötiimin toiminnasta. Työnantajana Sikla on Mikan mukaan luotettava ja turvallinen. Työntekijöiden hyvinvointi on asetettu etusijalle.

Rakennus- ja talotekniikka-alan konserni Sikla on puurakentamisen ammattilainen. Konserni rakentaa ympäri Suomen sekä pientaloja että toimi-, hoiva- ja päiväkotitiloja. Mika Kajan työskentelee Siklalla sähköasentajana. Hänen vastuullaan ovat Pirkanmaan alueen omakotitalojen sähkötyöt sekä sähkötöiden työnjohto. Mika aloitti Siklalla työskentelyn vuonna 2017.

– Käyn asiakkaan kanssa läpi suunnittelupalaverit, hankin kohteisiin tavarat, johdan Pirkanmaan sähkötiimiä sekä teen asennuksia, huolehdin loppumittauksista ja luovutuksista, Mika avaa.

– Sähköasentajan töitä olen tehnyt nyt noin viitisen vuotta. Sitä ennen kävin ammattikoulun ja työskentelin automaatiopuolella sekä muissa tehtävissä.

Ei kahta samanlaista päivää

Mika kokee, ettei Siklalla ole koskaan kahta samanlaista työpäivää. Parasta työssä ovat työkaverit sekä asiakkaiden kanssa toimiminen. Mikalle on tärkeää se, että valmis lopputulos on toimiva, jäljeltään siisti sekä asiakkaan toiveiden mukainen.

– Työstäni tekevät merkityksellistä valmiit, näyttävät kohteet sekä se, kun näen asiakkaiden hymyn, kun he pääsevät muuttamaan uuteen ja hienoon kotiin, Mika sanoo.

– Sikla tarjoaa vastuuta sekä etenemismahdollisuuksia sen mukaan, miten ihminen pystyy niitä kantamaan. Uramahdollisuudet eteenpäin ovat avoinna. Jos haluaa päästä ylöspäin, on se täysin mahdollista.

Luotettava ja turvallinen työnantaja

Siklalla työskennellään yhdessä. Työkavereitaan Mika kuvailee iloisiksi ja positiivisiksi persooniksi, jotka pitävät toisistaan huolta samalla, kun tekevät töitä kovalla tahdilla. Tiimihenki on tiivis sekä kannustava. Sikla on kasvava yritys, joten tiimiin kaivataan jatkuvasti myös lisää uusia osaajia.

– Siklalla on sellainen tekemisen meininki. Kaikki ylimääräinen sekä turha on jätetty pois, ja keskitytään siihen, että ihmisten on hyvä olla töissä täällä. Projekteja tehdään yhdessä ja viedään ne maaliin.

– Haluaisimme meille töihin positiivisia, ahkeria ja luotettavia ihmisiä, jotka pystyvät myös mukautumaan muuttuviin tilanteisiin. Jos joku harkitsee tänne tulemista, niin suosittelen lämpimästi, Mika summaa.

– Sikla on ollut minulle viiden tähden työpaikka. Olen nauttinut olostani ja viihtynyt hyvin. Sikla on luotettava ja turvallinen työnantajana, joka huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista. Se on myös yksi yrityksen arvokysymys.