Clicky

Finland Element Oy Ab hakee toimitusjohtajaa Liminkaan

29.03.2018

Sikla-konserniin kuuluva elementtitehdas, Finland Element Oy Ab hakee toimitusjohtajaa Liminkaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, puuteollisuuden tuotantoprosessien tuntemusta ja vahvaa näyttöä tuloksellisesta yritysjohtamisesta. Lisätietoja antaa Sikla-konsernin toimitusjohtaja Janne Nieminen, puh. 044 534 0543.

Toivomme hakijalta innostunutta ja ahkeraa työotetta, avointa toimintatapaa sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä.

Pyydämme lähettämääm vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostilla 12.4.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoivakoteja, päiväkoteja ja kouluja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme noin 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista - tervetuloa joukkoomme!