Clicky

Siklatalot Oy

Siklatalot Oy on yksi Suomen suurimmista pientalotoimittajista. Olemme rakentaneet satoja asiakkaidemme toiveiden mukaisia koteja, ja laajennamme jatkuvasti toimintaamme uusiin kasvukeskuksiin. Tällä hetkellä toimimme Pohjois-Pohjanmaan, Uudenmaan, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueilla.

Talomallistoomme kuuluu arkkitehtien suunnittelemia koteja, joissa pienimmätkin yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja. Talomallit ovat muokattavissa: voimme muuttaa pohjaratkaisua ja julkisivua tarpeidesi mukaan.

Yhä useampi asiakkaamme saa kotinsa täysin valmiiksi rakennettuna Siklan etsimälle tontille. ​​​​​​Meiltä saa sekä tontin että talon yhdellä sopimuksella täysin valmiiksi rakennettuna. Tutustu tällä hetkellä myynnissä oleviin tontti ja talo -vaihtoehtoihin tästä.

SiklaTäysvalmis – omaan kotiin ilman rakentajan huolia!

SiklaTäysvalmis on markkinoiden laajin talopaketti. Se on ihanteellinen ratkaisu sinulle, joka arvostat omaa aikaasi ja haluat yksilöllisen, ammattilaisten tekemän kodin. Huolehdimme lupa-asioista ja maatöistä, ja teemme kotisi valmiiksi ulkomaalauksia ja nurmikonkylvöä myöten. Pääset vaikuttamaan talon pohjaratkaisuun ja talotekniikkaan, ja sisustusalan ammattilaiset ovat apunasi sisustusmateriaalien ja kiintokalusteiden valinnassa. Näin kodistasi tulee juuri sellainen, kuin sinä haluat. Miksi siis ostaisit käytetyn talon, kun voit saada uuden kotisi näin helposti?

Täysvalmiiseen kotiin sisältyy:

  • Kaikki yhdellä sopimuksella: pääsuunnittelu, hakemukset, selvitykset, lupamaksut, liittymät, maatyöt, työnjohto, ulkomaalaus, nurmikon mullat ja kylvö sekä työmaan jätehuolto, sähkö ja vesi. Katso tästä SiklaTäysvalmis-kodin toimitussisältö >
  • Pääset suunnittelemaan kiintokalusteet yhdessä kalustesuunnittelun ammattilaisen kanssa.
  • Valitset itse pintamateriaalit ja värit sisustusliikkeessä sisustussuunnittelijan avustuksella.
  • Saunasuunnittelijan avulla teet saunastasi juuri itsellesi sopivan rentoutumispaikan – pidätpä sitten perinteisistä tai moderneista ratkaisuista.
  • Voit vaikuttaa talosi tekniikkaan hanoja ja pistorasioita myöten. Huolellisella suunnittelulla ja toteutuksella varmistamme, että kotisi teknisten laitteiden muodostama kokonaisuus toimii moitteettomasti.
  • Siklan asiakkaana pysyt ajan tasalla, mitä projektissa seuraavaksi tapahtuu. Tämän varmistavat osaavat asiakaspäälliköt ja työnjohtajat sekä kehittämämme Hanska-hallintapaneeli, johon on koottu kaikki olennainen tieto kotisi rakennusprojektista.

 

Videolta näet yhden perheen tarinan omaan yksilölliseen unelmakotiin.