Clicky

Siklatilat Oy hakee suunnittelupäällikköä

03.01.2018

Siklatilat Oy hakee suunnittelupäällikköä asuntotuotantoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää DI:n tai RI:n koulutusta sekä ymmärrystä ja kokemusta rakennesuunnittelusta sekä rakennesuunnittelun ohjauksesta. Tehtävän painopiste on puurakentamisessa. Suunnittelupäällikkö vastaa yhdessä työpäällikön kanssa kohteiden valmistumisesta. Toivomme hakijalta myös innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Voit työskennellä joko Jyväskylän, Tampereen tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2018 mennessä osoitteeseen tuomo.hilliaho@sikla.fi. Lisätietoja saat henkilöstöjohtaja Tuomo Hilliaholta, puh. 0400 252 250. Pidäthän kiirettä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 on noin 65 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Konserni työllistää yli 170 henkilöä.