Clicky

Siklatilat Oy hakee suunnittelupäällikköä asuntotuotantoon

12.03.2018

Siklatilat Oy hakee suunnittelupäällikköä asuntotuotantoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää DI:n tai RI:n koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme hakijalta ymmärrystä ja kokemusta rakennussuunnittelun ja rakennesuunnittelun ohjauksesta erityisesti puurakentamisen tulokulmasta, esteettistä näkemystä ja matkustusvalmiutta. Sovellut varmasti hyvin työyhteisöömme, mikäli sinulla on innostunut ja ahkera työote sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Voit työskennellä joko Vantaan, Lempäälän tai Tupoksen toimipisteestämme käsin.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.3.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi. Yhteydenottoihin ja tiedusteluihin vastaa asuntotuotantojohtaja Pekka Karhumaa, puh. 045 358 8428.

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 on noin 60 miljoonaa euroa. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 nousee noin 100 miljoonaan euroon. Työllistämme noin 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista ympäri Suomen. Tervetuloa joukkoon!