Clicky

Siklatilat Oy hakee työpäällikköä Etelä-Suomeen

08.04.2018

Siklatilat Oy hakee työpäällikköä Etelä-Suomeen. Tehtävän hoitaminen edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta työnjohto- tai projektinjohtotehtävistä. Tulet työskentelemään työmaiden vastaavien mestareiden esimiehenä. Työskentely tapahtuu  Vantaan tai Lempäälän toimipisteistä käsin.

Toivomme innostunutta ja ahkeraa työotetta sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kenttäpelaajan paikan voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mukavanrohkea tekemisen meininki. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, työyhteisön vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä alan vahvaksi osaajaksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@sikla.fi. Lisätietoja antaa Sikla-konsernin rakentamisjohtaja Antti Sikala, puh. 044 539 7834.

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni - tulevaisuuden rakentaja. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rakennusten kuorielementtitehdas Finland Element Oy Ab sekä talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 60 miljoonaa euroa ja vuonna 2018 liikevaihto nousee noin sataan miljoonaan euroon. Työllistämme noin 200 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista. Tervetuloa joukkoomme!